Ett stort tack <3

Hej Hej <3


Jag skulle vilja rikta ett stort tack till alla er som lämnar kommentarer, framför allt ni som hejar, stöttar och kommer med bra råd och tips. Ni som tror på mig!
Gällande det underkända betyget på omtenta två så är just U:et inget märkvärdigt, för varje tillfälle är det mindre och mindre som behöver bearbetas så det är lugnt för den sakens skull.
Det som är grymt jobbigt just nu är för att jag suttit och kämpat som fan med examinationen och rapporten vi har i denna kursen, för att kunna ha alla delar påskrivna för att få omdömet U och kunna göra om när jag är utan behandling och mår bra. Så att jag helt enkelt bara kan släppa tankarna på skola, på uppgifter och examinationer. Och så kom detta! Innebär att jag måste sitta ändå. Jag orkar ju inte det pga måendet.
Men som tur är var det bara på en del jag fick ett U denna gången, men visserligen är det mycket som ska göras där, men kunde vart värre. Men ändå.

Ja, jag har ju redan skrivit detta, jag upprepar mig, sorry! Men ville förtydliga att själva U.et inte är jobbigt utan att det kom just nu.

Det är så härligt att kika in i kommentarerna och se hur fint ni skriver till mig, det värmer hjärta och själ. Så roligt att få läsa alla fina ord! Tack tack <3


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 255 visningar

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Alltid skönt att veta att det fins underbara mänskor som stöttar en på bloggen ❤️ jobbigt att inte må hundra hoppas det lättar snart för dej
nouw.com/amandamalmflod
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, förhoppningsvis efter nästa operation kan det nig bli bättre =) Tack
nouw.com/frökenrödlök
dianalowegren
dianalowegren,
Jag kan förstå hur du känner för att behöva göra om tentadelen när måendet inte är på topp. Usch alltså! Skickar all styrka till dig med hopp om att nästa går bra och att du snart känner dig bättre.
Kramar 🥰
nouw.com/dianalowegren
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack så mycket!! Ja, det hoppas jag också!
nouw.com/frökenrödlök
Tess,
Men klart man stöttar dig - vi alla bryr oss om dig för du är så sabla snäll o en fin person 😊 iaf emot mig så jag försöker stötta så gott jag kan gumman ❤️ De ordnar sig med uppgiften ska du se kämpa ge inte upp
blondinas.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad gullig du är, tack för din fina kommentar <3
nouw.com/frökenrödlök
Paulina
,
Förstår att det inte är så kul att tänka på plugg mitt i allt? Kan du inte få skjuta på det?
hoppS det löser sig🌸
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är det jag gör, iallafall med den som pågår just nu. Jag skickar in det jag har och får den bedömd till U så kan jag göra omtenta när jag mår bättre igen! Denna jag fick omtenta på från förra kursen kan jag inte skjuta på.
nouw.com/frökenrödlök