Ett steg, två steg, tre steg = promenad.

Somnade visst i soffan redan innan kl 18 ... och jag har bara jobbat 1.5 timme idag. Varför var jag så trött? Jimmy sa att jag behövde piggas upp lite och att luft kanske skulle hjälpa till. Så vi bestämde oss för en promenad. De andra gångerna har vi gått samma runda (25 minuter) men idag kände vi för att ta någon annan så vi testade en ny väg som vi båda vart nyfikna på vart den leder. Började promenera. Kom fram till en badplats och en vacker sjö. Så nära visste jag inte att vi bodde, perfekt ju.
Fortsatte runt och när vi kom hem hade vi gått 3.89km .. Kanske inte så långt men det tog 53 minuter och jag känner att det spelar ingen roll hur långt man går huvudsaken är ATT man går. Så jag är jätteglad och inget ont varken i rygg eller knän. Underbart!
Har tagit mig en dusch och satt mig i soffan, skall ta mig en clementin nu var det tänkt. Märkte förut att Tv4 försvunnit på vår tv.. Förstår inte hur och varför?! För ett tag sen hade alla kanaler försvunnit, nån gång tidigare har fyran vart borta men alltid kommit tillbaka helt plötsligt och nu är den borta igen. Och jag som ville kolla på Äntligen Hemma. Tur vi fortfarande har tv4 play på datorn (skall dock stänga av den prenumerationen snart tror jag, fast kanske är värt att funderas över eftersom kanalerna på tv:n plötsligt försvinner) så vi kan kolla därigenom.
Vi har ingen parabol eller boxer eller sånt. Har alltså bara 1, 2, 4,Barnkanalen och Kunskapskanalen.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer