Ett möte är inbokat!

Hej Hej!

Jag ska ju tillbaka till skolan i höst igen och då är det dags för valbara kurser!
Innebär att jag får välja vilken/vilka kurser jag själv vill läsa så länge det inte är en kurs som är för lik de som ingår i mitt program såklart. Jag sökte ju in förra hösten innan jag fick mitt studieuppehåll beviljat och ville då läsa lite olika handikapskurser, funktionsnedsättning och liknande kring barn samt arkitektur och design från 1800-2000. Men så kom pausen så blev inget av.

Nu är det dags att börja fundera på vad jag vill läsa under denna termin och det är inte lätt alltså. Jag vet inte hur corona kommer vara och om skolan kommer köra per automatik på distans men i höstas var jag inne på att själv leta efter distanskurser och jag gör så även nu.
Den 15 mars öppnar ansökningen och senast 15 april måste jag ha gjort mina val.
Om jag söker kurser som drivs på Halmstad Högskola eller distanskurser som körs av Halmstad Högskola kommer jag garanterat få en plats så jag kollar mest på dessa kurser faktiskt! Men det är en klipp och klistrande för att få in 30 hp när de kurser jag funderar på är 7.5 eller 15.
Så jag har bokat in ett zoommöte med studievägledare från högskolan som har inriktning på bland annat vårat program hälsopedagogik så kommer förmodligen kännas lättare efter detta!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 208 visningar

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vad kul att du funderar på att plugga igen 😊 hoppas zoom mötet går bra 😊

nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag funderar inte, jag ska börja igen! Har ju bara tagit studieuppehåll =)
nouw.com/frökenrödlök
Popprinsessan
Popprinsessan,

Vad spännande! Tror att det är bra att satsa på distanskurser iaf fram till sommaren. Blir nästan själv också lite sugen på att plugga något - frågan är bara vad...?

nouw.com/popprinsessan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag tror dock att allt fortfarande hade varit på distans oavsett, men jag kikade på distans förra året innan skolan lades på zoom och dessa var intressanta.. Ja, det finns ju mkt att plugga =)
nouw.com/frökenrödlök