Ett måste i mitt badrum!

Deodorant, Shampo med ingefära från The Body Shop, Duschcreme/smoothie med mango/passion från Yves Rocher, hårbottengel från apoteket. Jag har aldrig tidigare vart någon person som köpt samma sak igen när det kommer till schampo m.m. Jag har köpt det jag tyckt verkar bra, hört nånting positivt om och funkat ekonomiskt. Aldrig tidigare brytt mig om mitt hår särskilt mycket och skall jag vara ärlig gör jag väl de inte så väldigt mycket fortfarande men sen jag fick problem med hårbottenklåda så har ingefärsschampot från TheBodyShop och hårbottengelen hjälpt mig!
Det är dyrt, men det får det liksom vara värt. I somras fick jag med mig en liten flaska av min svärmor för att kunna ha med mig i näscesären utifall man skulle glömma en hel schampoflaska. Jag skulle först bara använda upp det som fanns i - smoothie med mango/passion. Det tog sin lilla tid att använda upp det för jag använde ytterst lite varje gång jag duschade då jag älskade doften och ville inte att den skulle ta slut.
Jag fick dock fingrarna ur de berömda hålet och gjorde en beställning på Yves Rocher så nu har jag stora flaskor hemma och de doftar ljuvligt.

Någon som använder nåt av dessa produkter?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 20 visningar

Gillar

Kommentarer