Ett livstecken från mig!

Glad fortsättning på Påsken önskar jag er. Har ni haft en bra påsk änsålänge?
Själv har jag haft en jättemysig helg med familjen. Jag och Jimmy åkte till Vislanda på marknad igår och köpte lite korv, presenter och en papperskorg. Fixade och donade hemma och sen kom mamma, pappa, Mållgan och systeryster och vi satte oss ute i solen och pratade och skrattade innan det var dags för en promenad med vovsingen och Jimmy och jag började med maten.
Förrätten blev pilgrimsmusslor, sparris, bacon och sweetchilistänk. Mamma hade aldrig ätit musslorna men tyckte det var gott, pappa är inte så förtjust i sånt men gillade det och syrran sa att hon ätit det på tapasrestuarang och ogillade det men sa att mina var goda så jag tar det som någonting bra! Sen startade vi grillen och det blev fläskytterfilè, sallad, "potatisslantar" och tsatsiki - MUMMA! Efter detta körde vi singstar och vi skrattade nog mer än vi sjöng så vi hade riktigt roligt.
Vi käkade Jimmys hemmagjorda mintglass och njööööööt av det goda innan vi fortsatte prata och skratta.
Vi var nog ganska trötta allihop för vi skrattat åt ingenting tills tårarna rann och vid midnatt slocknade vi.

Idag åt vi god frukost och sen åkte vi till Grytåsa Loppis i Annerstad och shoppade lite och käkade lunch på IKEA och sen fikade vi på altanen innan familjen åkte hem i sin nya fina mokka-bil.

Jimmy och jag har tagit en rask promenad och nu sitter jag här, planen är att sätta på sig nattlinne, gosa in sig i ett täcke i soffan och svara på era kommentarer och äta lite påskgodis som jag fick av familjen!
Det vänstra fick vi av syrran som hon gjort själv :) Det är lila. Det högra fick jag av mamma och pappa (Jimmy fick ett också)
Denna fick jag av syster <3 hon="" tillverkar="" ju="">

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer