Ett godis & snacks test!

Hej Hej!

I helgen festade vi till det riktigt ordentligt med godis och snacks.
Som ni förstår pausade jag pointsräknandet i helgen för att kunna göra detta. Ibland är det extra trevligt att få prova lite nyheter eller andra saker man inte hunnit testa ännu och roligast är det att göra det tillsammans med någon!
Så i helgen gjorde Kjell och jag ett litet test och här tänkte jag berätta vad jag tyckte om det olika sakerna vi provade.

Jag börjar med att lägga in en bild på alla produkterna vi har testat!


Denna gången kommer det för det mesta bara vara mina egna åsikter även om jag kanske lägger in lite av vad Kjell tyckte om någonting!

Haribo skumsura nappar

Jag har börjat gilla skumgodis en hel del den senaste tiden så när jag såg dessa var det givet att ta en påse, jag valde mellan sura och vanliga och tog sura denna gången. Men utan att ha testat de andra tror jag nog att de är bättre än dessa. Inget fel på dessa sura, absolut inte, de var halvsura och goda men mer än så var det inte!

Marabou brownie, kokos & kaffe

Den här har jag velat testa en längre tid, jag tycker mycket om godis med kaffesmak så var spänd på denna. Jääääävlar vad god den var. Den faller in på Topp-5-listan över de marabousmaker jag gillar, garanterat. Jag tyckte den smakade chokladboll, nästan delicato och undrar om inte det var tanken bakom när smaken gjordes, att efterlikna chokladboll lite. Isåfall har det lyckats, om så inte var fallet gör det mig ingenting för den här var suveränt god. En av Kjells favoriter under denna omgången!

Lion coconut

Den här var god, men dessvärre inte mer än så. Kände pyttelite kokossmak men liknar ganska mycket den vanliga vita Lion. Köper nog hellre den istället för denna med kokos.

Chokladdoppade jordnötsringar

Den här har jag också velat prova en längre tid, men har inte blivit av att jag köpt.
Men nu, jag var sååå taggad men föll hårt mot marken. Vilken rejäl besvikelse. Den gick att äta, men kommer inte köpa den igen. Smakade bara choklad, saknade jordnötssmaken helt. Jag t.o.m åt av chokladen för att försöka hitta jordnötssmaken men inte ens då var den där. Synd.

Chocolate wafers Kinasnack med karamell och vaniljsmak

Testade den liknande med mariannechoklad för några månader sen och tänkte att denna kommer vara minst lika god men där hade jag fel. Dessa var helt okej, men toppar inga listor direkt. Jag föredrar kinasnacks som de är, helt klart. Dessa var goda att äta ett par stycken av men inte mer än så. Tröttnade fort. Kjell tyckte dock mycket om dessa. Och minns jag rätt tyckte han dessa var bättre än de vanliga kinapuffarna, så helt olika åsikter här.

Citronsoda

Den här har säkert funnits hur länge som helst men jag blev förvånad när jag såg den. Jag minns inte att jag sett denna innan utan mer hallonsoda, fruktsoda m.m. Men när jag provade så känner jag igen smaken så förmodligen har jag testat tidigare eller så är den väldigt lik Fanta lemon och att det är därför jag känner igen den. God dock, fräsch! Plus i kanten för att den var sockerfri! Bra att veta!

Halmstad Crush mango och passion

Den här stod vid ciderflaskorna och jag tänker att det ska föreställa en sådan, fast alkoholfri.
Jag tyckte den var god men jag kommer inte köpa den som "cider" när jag vill parta till det lite. Denna var mer som en vanlig läsk faktiskt. Om jag vill dricka något lyxigare än funlight köper jag isåfall Herrljunga cider eller en alkoholfri Briska.
Kjell tyckte lite samma där, att den mest påminde om någon vanlig läsk. Ganska tråkig alltså!

OLW delichips med brynt smör och havssalt

Hade ingen aning om den här påsen förrän häromdagen när jag såg en youtuber testa och jag ville också prova. Den här var riktigt god. Lite karamellig i smaken, med det salta. Jag gillar konsistensen, lite hårdare chips. Den här kommer jag absolut kunna tänka mig köpa igen!
Sjukt god, lagom salt!

OLW bönbollar med salted caramel

Jag döööööör vad goda dessa var. Jag var sjukt taggad men hann få en negativ känsla när jag öppnade påsen, det luktade inte så jättegott precis men oj oj oj vad goda de var.
Lagom god smak av salt och karamell. Dessa var de bästa (ihop med maraboun) jag provade denna omgång. Och JA, dessa kommer jag garanterat köpa igen! Kjell tyckte absolut inte om dessa, hahaha!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer