Ett bra besked, jag är glad!

Hej hej

Igår var jag på sjukhuset igen, återbesök! Det är 1 år sedan jag opererades senaste gången och har väntat på återbesök men det har tyvärr dröjt pga pandemin, vilket jag har förståelse för.
Men jag har vart orolig, klart jag är rädd att det ska komma tillbaka men samtidigt har jag velat bli uppkollad så att jag vet. Igår var det då dags.
Träffade en ny läkare, vilket jag på ett sätt inte riktigt gillar. Jag menar, jag har varit på cancerutredning, gjort operationer och är på behandling så hade känts bra om det hade vart samma läkare. Men men. Det positiva igår var att läkaren var manlig och de brukar ju vara så mycket mer försiktiga än kvinnor, så också denna. Ultraljudet kändes knapp, jag kunde slappna av på ett helt annat sätt än tidigare. Ni tjejer förstår nog hur jag menar.
Han var dessutom snabb och efter kort tid säger han att det ser väldigt fint ut. De kommer alltså inte ta några mer prover just nu, livmoderslemhinnan är bra och inte förtjockad som sist. Så himla skönt. Så jag ska fortsätta på min behandling minst 6 månader till. Det är helt okej eftersom jag inte känner av det och har dessutom inga blödningar alls vilket är grymt skönt efter dagliga blödningar i 2 år.

Efter besöker på sjukhuset åkte vi hem till mina föräldrar och hälsade på en snabbis och sedan åkte vi hem och firade. Med julmust och nybakade havregrynsfrallor. Så gott!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer