Ett avbrott och lite glädje behövde jag!

Då vart årets konsert avslutad med Mikael Wiehe! Förra året var vi i Kalmar och kikade i början av April och i år blev det således igår, fast denna gången i Hässleholm.
Jag tycker nog att det var lite bättre upplägg på låtar igår än i Kalmar faktiskt. Även om förra gången var jävligt bra det också. Första gången fick jag en bild tillsammans med honom + hans autograf och att han pratade med mig vilket är väldigt stort än idag, igår valde jag att bara stå bakom då jag tycker det är lite skrämmande med så stor folksamling som trängs. Jag skulle ändå inte köpa nånting och autograf har jag ju redan! Jag behövde verkligen detta känns det som. Jag fick någonting annat att tänka på för en stund och jag fann lite glädje. Jag hoppas det kan hålla i sig trots att jag i skrivande stund är rätt depp igen.
Jag orkar inte ta tag i saker även om jag vet att det är viktigt, jag orkar samtidigt inte bara sitta här och glo på film även om det känns rätt lockande så har jag ingen ro. Mycket tankar! Men någonting jag ser fram emot är att jag på Måndag åker med Jimmy till Linköping i ett par dagar!
Det är dags för honom att åka till skolan och jag valde å åka med honom. Även om han kommer befinna sig i skolan större delen av tiden så känns det skönt att komma iväg. Kommer ha datorn med mig så jag kan fixa tavlor, surfa och leta arbeten. Hoppas också på fint väder så jag kan kika lite på Linköping också :)
Vi satt längst fram på balkong och det var riktigt bra platser!
Jag tittade på den trånga folkmassan uppifrån när Wiehe signerade!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer