En weekend i Stockholm

Hallå där!

Det blev en riktigt härlig helg måste jag säga.
I fredags åkte vi nämligen upp till Stockholm. Jag, Kjell och hans lillasyster och kille bilade upp till storstaden för att umgås med Kjells bror med familj som bor där. Deras föräldrar hade åkt upp tidigare och var där redan. Vi sov på Scandic Kungens kurva och hotell är ju alltid så himla mysigt. Fruuukost <3

Vi spenderade hela kvällen hos min svåger och hans familj med att äta god mat och fira min svägerska som tagit examen efter 5.5 år på högskolan. Dessutom fyllde min andra svägerska år under helgen så vi passade på att fira henne lite också så det vart en del presentöppning för de två. Trötta som fasiken runt 23 åkte vi till hotellet. Kjells lillasyster och kille bodde på samma hotell som oss vilket var riktigt trevligt, fick äta frukost tillsammans. På lördagen åkte vi direkt från hotellet till en hall där Kjells ena brorsbarn hade bandymatch. Så roligt att få se och få hejja på! Han var superduktig och gjorde massa mål. Det blev lunch på grillen innan vi for vidare till en utomhusplan där den andra brorssonen hade fotbollsträning. Också roligt att få kika på! Han var jätteduktig som målvakt blandannat. Sedan har vi haft lite julfirande i form av julklappsspelet som var riktigt kul, vi beställde hem mat och jag valde sushi vilket var svingott. Massa skratt, prat, diskussioner och tårta innan vid åkte till hotellet sent på kvällen. På söndagen begav vi oss hemåt och då åkte vi med Kjells föräldrar och resan hem gick lika bra som den gjorde uppåt landet.

Det har varit en väldigt bra helg som sagt och jag saknar redan Kjells bror med familj! De är så lätta att umgås med. På fredag får jag träffa Kjells föräldrar och lillasyster och kille igen och det ser jag fram emot. Idag har jag bara suttit och pluggat och nu på kvällen var vi och handlade.
Imorgon blir det plugg igen! Och senare i veckan ska jag julbaka lite!

Hoppas ni haft en bra helg!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar