En traktor ute i skogen!

Egentligen är skogsindustrin och traktorer inte riktigt min grej om jag skall vara ärligt även om det är mäktiga maskiner. Men sedan jag kom i kontakt med en kompis från gamla bygden som älskar John Deere och byggde en traktorvagn till sin dotter och sedan jag träffat min pojkvän så har det blivit lite intressant.
Hans största intresse är skogen, naturen och djur. Han är väldigt mycket ute till skogs med traktorer och andra maskiner och jag tycker det är intressant att lyssna på när han berättar vad han och hans farsa gör där ute. Möjligtvis blir det intressant för att man gillar honom men sedan April 2015 har mitt inre öppnats upp på nytt och jag ser saker och ting från andra perspektiv och känner att man skall vidga sina vyer lite, och får man lära sig lite mer om ett område man annars inte kommer i kontakt med så är det ju bara positivt.

Det finns så många olika maskiner man kan använda. När man fält träd och skall plocka upp dem, med nån form av grip eller vad det kan heta. Det gäller verkligen att ha tungan rätt i mun när man kör dessa maskiner så att man inte skadar nån eller något. Det är ju tunga saker man använder sig av.
Just nu i skrivande stund hade det faktiskt vart lite intressant att besöka SkogsElmia (eller vad det heter) för att få se ännu mer maskiner.
En sån här skulle killen vilja ha =) Bild från Hypro.se

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer