En suverän julklapp - både att ge & att få!

Hej! Jag vill ge er ett tips på en suverän julklapp. Både att önska sig och att själv kunna ge och det bästa är att den är gratis och kommer garanterat få mottagaren både nöjd och glad.
Presentkort är alltid roligt att få - men har du någonsin fått ett presentkort på städning? Har du gett något? Perfekt - första gången nu då! Äldre (mor/farföräldrar) kan ha svårt att städa själva, en del är sjuka och orkar inte. En del barnfamiljer prioriterar bort städning för familjeaktiviteter, en del vill helt enkelt bara inte städa. Vad vore inte bättre än att Du ger dem städningen då?
Kanske har du en mormor, en bror som flyttat hemifrån eller en mamma du vill ge något speciellt till men inte kommer på något bra eller kanske inte har pengarna till det.
Ge dem ett presentkort. Fem timmars städning uppdelat på olika tillfällen. Vi säger att det tar 1 timme att städa - då har mottagaren 5 tillfällen att få städningen gjord av dig! Visste vore det en bra idè? Gratis att ge, gratis att få - alla blir nöjda och glada!
Någon som gett bort eller fått ett sånt här presentkort? Berätta gärna!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer