En stolt tjockis!

När jag nu saknar full motivation till att förändra mitt leverne och har svårt att gå ner i vikt har jag bestämt mig för att vara stolt över att vara tjockis! Det är ingen ursäkt till att inte göra någonting åt min situation för jag försöker så gott jag kan (ex. med att inte äta godis på vardagar längre) men att inte gå omkring och trycka ner mig själv för att jag har ett antal kilon för mycket och att jag tvingas köpa betydligt större storlek i kläder än många andra skall jag sluta med.
Jag skall försöka vara stolt över den jag är för jag har förstått att jag är fin som jag är ändå.
Jag skulle bli finare och må bättre om några kilon försvann men under tiden jag kämpar skall jag släppa alla jobbiga tankar och tänka att jag är bra som jag är.
Jag är inte överviktigt, jag är inte underviktig, jag är inte normalviktig men jag är superviktig! Dessutom har jag massor att vara glad över, många människor i min närhet att ösa kärlek över och som öser sin kärlek över mig och det gör dem pga jag är jag och trots att jag råkar vara tjock ^^ Så here we go! Den halvnakna sanningen på ett fläskberg som lever livet och mår så bra det går med en kroppshydda på tresiffrigt. Jag skall kämpa och jag skall vara stolt.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer