En sån butik jag hade kunnat tänka mig att driva!

En kombinerad leksaks - och pyssel/hobby-butik hade ju vart mysigt att ha!
Dels för att jag älskar barn och det hade vart kul att se glädjen i barnens ögon när de kommer in och kikar i min leksaksbutik och får handla samtidigt som kanske deras föräldrar går och botaniserar kring alla pysseltillbehör och drömmer sig bort. Skulle ju vara perfekt för familjen! Alla får något!

Leksaker finns överallt i princip. På många olika hemsidor och webbutiker kan man klicka hem massa leksaker och det tycker jag är bra! Smidigt att slippa gå och knö i butikerna. Speciellt nu inför jul.
leksaker.se kan man ännu inte handla men den butiken är på uppgång och snart kan vi alla klicka oss in och beställa hem lite olika leksaker! Då hoppas jag dem kommer ha lite diverse pyssel också, så som passar barn men även oss vuxna!
Roliga papper, saxar och pennor. Färg och hobbymaterial att tillverka skojiga saker tillsammans med sina barn med kanske? Sällskapsspel är en sådan sak som för mig, måste finnas i en leksaksaffär. Både för vuxna och för barn! Om du själv fick välja - vad skulle du vilja se i en leksaksaffär?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 17 visningar

Gillar

Kommentarer