En runda på Gekås.

Vi var på Gekås igår. Tillsammans med ett par tusen shoppingsugna till, men det funkade. Var inga köer någonstans men lite trångt i gångarna på sina ställen men kunde ju liksom vart värre.
Vi köpte massor av sådant vi var i behov av + lite saker vi fann där som vi ville ha - som alltid liksom.
Efter 6 timmar inne i varuhuset och lite utanför med mat och sånt avslutade vi kvällen hos mamma och pappa med lite fika och prat.
Var hemma runt 22 tiden och då däckade jag i soffan.
Uppackning av varorna blev idag och fick lite förfrågningar på Instagram om jag kunde visa så jag tog lite bilder så får ni se. Inget märkvärdigt men ändå.
Vi blev chockade och förvånade över att vi inte handlade för så mycket (trots överfull vagn) och jag hade planerat och förberett handling för flera tusen enbart till mig. Men gött det är åt det hållet för pengar går ju åt överallt nu för tiden.

Läsk, festisar, gräddbullar och nötter handlades inför vår servering på loppisen!
Diverse matvaror, våtservetter, plåster, hygienartiklar, batterier, vattenkanna m.m
Filmer, fotopapper, tvingar (hur säger man det i plural?), hårfärg, underbara skålar, ratt till wii, oskupa, pennor och tejp, två spel, kanna, lite väggdekoration och ett Minnen-skåp! Förutom fotopappret stod inget av de andra på listan :) Med på bilden kom inte två gitarrställ som vi också fick med oss hem. Ett till Jimmys sista guitarr/nyckelharpa och ett till våra GuitarHero-gitarrer :D Blev perfekt.
Jag brukar ALLTID bara hitta diverse tröjor och överdelar, igår var jag på jakt efter byxor och är så nöjd med att jag hittade massor. 9 par trosor, 15 par strumpor så nu har jag slängt ut de gamla, ett par ljusrosa jeans, ett par ljusblåa jeans, capribyxor, två par leggings med tillhörande långlinne/klänning fick jag hem. Jimmy fick ett par snygga jeans, ett par shorts, två par pikè, en tshirt och en farfarströja!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer