En recension av Presentguiden

Första intrycket var bra. Stilren, inte mycket pludder som stör och man hittar lätt. Bra kategorier om man är ute efter nåt speciellt men jag hade tyckt det var roligt om det fanns ett diagram/stapel där man själv kunde ange i vilken ålder presenten skall till. Pojkvän 33, Flickvän 17 eller liknande.
Sen saknar jag mer barnpresenter, blev besviken när jag kom in på dem kategorierna och fann inte många presenttips men det kanske kommer?

Över lag är det rätt få förslag på presenter och det är trist, i en guide förväntar jag mig massor eftersom det finns så många olika sajter som säljer presenter så vore det bra om det fanns mycket att titta på. I dagsläget hade jag nog tyvärr surfat vidare direkt till någon annan sajt då där givetvis hade funnits mer produkter. Sen förstår jag att man inte kan ha allt som finns på en å samma sajt men lite mer hade vart roligt. Man kommer lätt vidare in till den andra sidan och det är bra.

Jag tycker det var roligt med några ”dokument” så man kan få lite mer tips och ideer och jag gillade paketinslagningstipsen jättemycket.

Över lag är det ju en bra sajt som samlar tips på ett ställe och sen kan man alltid få uppslag till andra ideer och hittar nya sajter vilket jag tycker är trevligt. Dessutom är det bra att det är olika sajter bakom produkterna och inte bara en eller två olika sajter.

Bilden har jag lånat från presentguiden.net och tyckte det var roligt sätt att slå in ett paket på. Har man lite mindre paket kan man ju göra detta på datorn och skriva ut, så får mottagaren hitta lite ord innan han eller hon öppnar! Tyckte jag låter bra :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer