En promenad i Mårås Naturreservat.

Igår var vi rätt sega både Kjell och jag. Man skulle kunnat tro att vi hade vart ute och partajat på Lördagen men vi åt ju bara lite (eller rätt mycket) mat .. men segt var det iallafall! Efter frukost lade jag mig och läste lite, jag hade så ont i huvudet och det höll i sig precis hela dagen.. Kjell kom och lade sig bredvid mig i sängen och läste han också en stund. När jag inte orkade läsa mer lade jag mig på hans arm med ansiktet på hans bröst och sen somnade vi så. Inte så länge men endå, kände att nånting var tvunget att ske annars skulle dagen bli förfärligt seg så vi snörade på oss skorna och geocachade lite.
Hittade tre stycken varav två befann sig i Mårås Naturreservat så vi traskade upp dit. Promenerade i den vackra skogen, fann båda två efter lite letande och när vi kom tillbaka hade vi promenerat 2.3km vilket kändes bra, trots huvudvärk!
När vi kom hem igen lagade Kjell mat, jag tog en dusch och sen läste jag lite igen under tiden Kjell pratade med en polare i telefon. Ett parti skipbo blev det också innan vi 20.30 gick och lade oss för att läsa lite till, sen somnade vi gott.

Perfekt ställe att gömma cacher - vacker natur och man får en promenad också!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer