En nattlig uppdatering emellanåt

Hej alla finingar där ute. Vad sysslar ni med? Någon som är vaken? Jag satt nere med Jimmy och hans föräldrar och fikade förut, kollade på Så mycket bättre och hade trevligt. Men så kände jag att jag hade ett enormt sug efter att fortsätta kika på Portkod 1525 eller vad det heter (fast från början) så jag drog med mig datorn upp och lade mig i sängen och tittade. Två timmar senare traskar Jimmy försiktigt in i rummet och skulle sova. Han vart förvånad att jag fortfarande var vaken och ja, det är jag nog själv också, förvånad alltså. Alla avsnitt som visats är sedda och nu vill jag bara ha fortsättningen. Jimmy somnade som vanligt direkt när han lade huvudet på kudden.
Jag, smurfar omkring på nätet lite och hoppas tröttheten kan infinna sig hos mig också så småningom.
Men det tvivlar jag dock inte på! Imorgon drar vi hemåt igen! Jimmy skall träna med en kompis i Kalmar så jag får snäll följa med. Men har bok med mig så går väl egentligen ingen nöd på mig inte. Får väl se till å köpa nån dricka innan bara, kan ju lätt bli törstigt. De tränar ju några timmar!
På måndag börjar Jimmy jobbet igen efter lovet, känns trist att inte få ha honom hemma längre men men så är det ju. Jag kommer ha en fullproppad vecka så kanske inte märker av det på samma sätt egentligen!

Jag måste: Fixa tre beställningar på tavlor som inkommit under helgen Kolla så jag har tillräckligt med tavlor in för julmarknaden Fixa nya skyltar Växla med pengar In på Ikea och köpa fler ramar Pärla klart en present Jobba lite på Giving People Förbereda allt inför julmarknaden Skriva ut lite tavlor som är klara och skall levereras Lämna in bilen på Volvo för att få på vinterdäcken Sen vore det himla bra om jag hann åka en sväng till Grimslöv också. Med andra ord, jag har att göra! Lovar att komma in här och joina er också med lite trevliga inlägg också. Skall svara på era frågor, dra igång en ny tävling med asnice vinst och se till att ni är med i mösstävlingen också! Så det så ;)
Den där mannen jag är grymt kär i <>

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer