En naken dans!

Jag och Jimmy bestämde oss tidigt i sommar att vi skulle köpa biljetter till Sommarkväll i Silverdalen som är ett musik/humor-event här i Älmhult.
Vi var där i vintras på Vinterkväll i Silverdalen och vi har vetat om att dem har spelat under sommaren men vi har inte kunnat gå.
Den 14 Augusti var sista för sommaren och vi ville så gärna gå. Elisa från dansbandet Elisa´s skulle vara där tillsammans med komikern Per Andersson!
Dock rann allt ut i sanden och det blev aldrig av att vi gick och köpte biljetter. Men på min födelsedag fick jag två biljetter av Jimmy och det var riktigt skoj för den där showen ville jag verkligen inte missa.

Vi var på plats strax efter 18 och fick faktiskt väldigt bra platser. Mittemellan tak och bar himmel så vi blev lite blöta när det kom en rejäl skur men de hindrade oss inte, jag märkte det knappt då jag var så inne i allt som hände på scen. Mycket musik, allsång, och skratt.
Elisa är ju helt underbart bra och när hon körde en allsång gick hon ut i publiken och då fick Jimmy sjunga med henne! Det tyckte jag om ;) och liiiite avis var jag allt på honom.
När Per sa nånting så skrattade hela publiken så tårarna rann. Han är klockren - jag vill sitta en hel kväll och bara titta på en enmansshow med honom! Det var rebusar, det var skämt, det var flirt och det var nakendans!
Jag hade en helt oförglömlig kväll tillsammans med Jimmy och 500 andra Älmhultsbor i Silverdalen och jag ser fram emot nästa sommar. Förutom Pers roliga grejer så var det bästa att jag fick träffa Elisa efteråt, pratat med henne och få hennes lilla autograf! Jajjemen!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 15 visningar

Gillar

Kommentarer