En lördag i Mars

Godmorgon mina lovely birds! Hur mår ni idag? Gött att det är lördag va?
Jag såg fram emot en sovmorgon och det fick jag också men att vakna till ryggont och skallebank var ingen hit direkt. Ryggen har ordnat till sig, brukar den göra rätt fort men den där huvudvärken sitter tyvärr i.
Skall slå på veckans avsnitt av 30 grader i Februari som jag missade i måndags och ta en tablett så får vi se om det går över. Gör det nog när jag bara kommit igång, Vad som händer idag? Det vet jag inte riktigt själv. Tror jag skall gå igenom och se vad jag har för färdiga alster inför marknaden innan påsk. Jag är kluven när det gäller att pärla mer, jag vill det gärna men när jag väl sätter mig försvinner lusten. Jag tror inte jag får tvinga fram nåt för då är det inte alls roligt, det har vart så här ett tag och vem vet, plötsligt kanske lusten kommer som en blixt från klarblå himmel och att jag sitter hur mycket som helst med pärlorna =) Det är så en hobby skall vara tycker jag.
Ikväll skall jag iallafall köra syrran till Halmstad då hon skall på mellomys med ett par vänner och därifrån kör jag till mitt lilla mellomys i Hylte. Skall bli mysigt att få pussa på killen igen. Annars är dagen blank alltså!
Vad skall ni hitta på ?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer