En liten uppdatering om läget!

Hej Hej <3


Jag genomgick operationen den 16 Mars, snart 1 månad sedan.
Jag blödde efter ingreppet vilket inte är så konstigt när de gör en skrapning men det var bara samma dag och dagen efter. Sedan dess har jag inte blött någonting och det känns konstigt men samtidigt otroligt skönt. Har man blött i princip varje dag senaste två åren är det en märklig känsla att inte behöva springa på toaletten i annat fall än vid behov, det går inte åt några bindor och jag känner mig fräschare och piggare. Hoppas dock att medicineringen och nästa operation, samt lite viktnedgång gör att menstruationen kommer tillbaka på normal basis så att säga.
Behandlingen har jag gått på i 19 dagar idag, det går bra förutom all smärta jag får i huvudet. Det är en biverkning av medicineringen och ingenting jag kan göra någonting åt. Håller tummarna och hoppas att det bara är de fyra första veckorna som det kan vara när man påbörjar en ny medicin.
Utav dessa 19 dagar av behandling har jag haft ont i huvudet 15 dagar. För det mesta känner jag av det men klarar ändå av att vara, medan jag att par-tre ggr haft så ont att jag fått ställa in planer för att jag inte orkat. Jag har suttit ute i luften, druckit och ätit, vilat och sovit och tagit tabletter men ingenting har hjälpt. Tack och lov har det bara vart dessa 2-3 dagarna och jag hoppas de inte blir mer. De dagarna har jag haft stor lust att bara strunta i behandlingen men självklart gör jag det inte. Jag vet att det kommer bli bra i slutänden och blir jag bara frisk från skiten är huvudvärken värt det om man kan säga så.
Nu är det minst 71 dagar kvar på behandlingen. Hoppas så att det har gjort verkan så jag efter operationen kan återgå till det normala, i värsta fall måste jag fortsätta behandlingen i 6 månader till. Suck! Men jag mår iallafall väldigt bra förutom huvudvärken som är påfrestande.
Jag tror alla vet vad det handlar om men om inte så läs gärna här och här - orkar inte skriva igen!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 263 visningar

Gillar

Kommentarer

MissMadde,
Usch fy för canser. Men var skönt att du känner de lite piggare. Hoppas att huvudvärken inte blir värre.
www.missmadde.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, cancer är aldrig roligt men som tur är har jag inte fått det.
nouw.com/frökenrödlök
Tess,
Men oj ja de är inte lätt. Att ständigt vara med huvudvärk måste vara ett helvete för dig men hoppas innerligt att den ger med sig snart så du slipper ha ont i huvudet. man orkar ju inte med någonting när den är olidlig gumman 😟
blondinas.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Är det bara som det flesta dagar är det okej, då känner jag den men jag fungerar ändå, värre när det eskalerar och hela kroppen blir påverkad.
nouw.com/frökenrödlök
Karolinee,
Illa det lät att du blödde så mycket , tur det ger med sig till slut i alla fall. Jobbigt med huvudvärken dock , hoppas den också går över. vilken fin bild 😊
www.karolinee.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, hade jag inte gått till läkaren och de hade tagit provet så hade de inte upptäckt det och då hade jag förmodligen gått med cancer nu... Usch.
nouw.com/frökenrödlök
Paulina
,
Jobbigt med huvudvärk. Men kanske bättre det än det andra. Hoppas det går över att du blir piggare snart.
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ohja, kan jag stå ut i tre månader med huvudvärk så är det bättre än resten av skiten.
nouw.com/frökenrödlök
Pärla
,
Skönt att få en liten update. Hoppas allting flyter på och att det inte blir 6 månader till sen. Jag tycker fortfarande att du ska be om någonting starkare för huvudvärken så du kan funera iallafall <3
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag vill inte äta för mycket tabletter, förr var jag tablettberoende och läkaren sa åt min mamma att inte ge mig några. Så är lite rädd att hamna där igen äevn om det är flera år sen.
nouw.com/frökenrödlök