En liten semestertripp inbokad!

Hejsan allesammans.
Nån mer än jag som sitter vid datorn istället för i solen? Iofs befinner jag mig på verandan så jag är ju dock inte inomhus men ändå. Solen gick förresten i moln i skrivande stund och de blåste till lite, undrar om de börjar bli dåligare väder. Nåja, strunt samma. Skönt att vara ute iallafall. Häromdagen planerade jag och Jimmy in en liten semestertripp i sommar. Skall bli så himla kul.
Det var längesen jag campade och tror jag sist sov i tält (förutom i min trädgård) när jag gick i scouterna.
Men vi har iallafall bokat in tre nätter på en camping som verkar helt underbar, i Vimmerby!
Vi älskar Astrid Lindgren båda två så valet av sevärdhet var inte svårt - Astrid Lindgrens Värld. Med eller utan barn kan man besöka och jag ser fram emot det. Minns när jag var där som liten, kommer bli en nostalgitripp minsann.
Åker över min födelsedag också så hoppas på fint väder :) Bra avslut på en sommar för två dagar efter vi kommer hem så börjar Jimmys nya jobb! Ja, precis. Han fick nytt jobb igår. Han saknade ju behörighet på förra jobbet och visste att de bara anställde honom 6 månader och sen letade efter nån annan, tyvärr fann de nån med behörighet som bodde i trakten. Fast å andra sidan var det ganska bra om ni frågar mig, för nu får han börja ett jobb mer i närheten av hemmet.
Nu slipper han tre tågbyten, han slipper tåg överhuvudtaget. Hans arbetsplats kommer bli en skola här i Älmhult med cykelavstånd på typ 7 minuter. Lycka för mig, som får hem honom tidigt om dagarna :)
Kombinerad tjänst. Slöjd och matte eller no (minns inte men slöjd är den viktigaste delen)
Dock har han fortfarande inte behörighet så anställningen gäller 1 år, men efter detta året är han klar med skolan och då spelar det ju ingen roll. Så roligt :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer