En lista, svarar ni på den?

10 saker jag tycker om: Att skratta, choklad, pyssla, pengar, Monchhichier, Beck/Wallander, Kärlek, ärlighet, färger, vår/höst.

9 saker jag tycker mindre om: Snö och slask, värme, skador, pengar, att familjen är så långt ifrån, att tiden går fort när man helst vill att den skall gå sakta och tvärtom, spenat, att jag inte riktigt får till det med inredning i alla rum, att jag när jag har tid inte har lust att pärla och när jag har lust inte har tiden att göra det.

8 saker jag ser fram emot: BRÖLLOPET, resan med mamma och syrran, min 30årsdag, att mamma och pappa kommer om två veckor, att vi skall till Öland i helgen, våren och sommarens alla loppisar, veckans avsnitt av Familjen Annorlunda, att få träffa Ida.

7 saker jag vill bli bättre på: Att se saker på rätt sätt, att plocka undan efter mig, att hushålla ÄNNU mer med pengarna, att ge alla människor jag möter ett leende, att pärla, äta bättre och motionera mer.

6 saker jag älskar med att pyssla: Att jag får använda mina händer, att få visa upp det man gjort för andra, att t.o.m få någon att köpa nåt man gjort, att få sjunka in i fantasinvärlden när man skapar, att jag får göra nånting jag älskar, att det finns så mycket olika saker att göra så nånting passar alla.

5 saker jag inte klarar mig utan: Choklad, kärlek, svenska filmer, mat, loppisar.

4 saker jag vill göra i framtiden: Flytta till Öland, skaffa hund, uppfostra två barn, hjälpa en fattig.

3 saker jag har i mitt hem: Massa pyssel, en vacker vit skänk/byrå, ett matbord vi knappt använder

2 favoritfilmer: Saknar dig och Arne Dahl

1 sak som jag verkligen avskyr: Pinsamheter

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer