En läsares önskemål - kille för en dag!

Om jag var en kille för en dag - vad skulle jag göra och vilja uppleva då?

Jag har många gånger tänkt tanken om att vara en kille för en dag. Bara för att få känna hur det känns helt enkelt. Om det är någon skillnad på att vara man eller kvinna. Klart att jag förstår att det finns skillnader, men på vilket sätt det skulle vara, generellt. Första grejen är ju att jag skulle vilja se hur just jag skulle kunna se ut som man, om jag skulle ha skägg, mustach, hur håret skulle vara osv. Hur skulle jag låta? Maskulint eller skulle jag ha en mer kvinnlig ton på rösten?
Men den största grejen jag hade velat prova om jag kunde vara man för en dag (som jag också tror de flesta skulle vilja prova) är att ha sex. Att onanera, få utlösning, hur det är när en kvinna hjälper till, så man får veta hur det kan kännas för mannen. Jag hade velat testa att ta komandot och få vara en riktig man i sängen helt enkelt.
Jag har många gånger funderat på hur det är för män när de har sex. Visst hade det vart häftigt att få uppleva det och kunna jämföra. Det är dock någonting som man alltid kommer få undra. Men fantisera är ju ganska trevligt.

Men jag hade nog också velat se hur man upplevs som man i samhället. När jag söker jobb, hur tas jag emot då? När jag går och handlar, hur reagerar folk på män? Är det någon skillnad om det sitter en kvinnlig kassörska i kassan om jag som man kommer och handlar? Eller beter sig folk likadant oavsett kön?
Jag hade velat gå på krogen och se hur kvinnor beter sig? Och jag hade velat uppleva hur killar beter sig i grupp - hur de kan vara emot tjejer.
Egentligen finns det något ganska mycket saker man skulle vilja göra om man vore man för en dag - man skulle inte hinna med allt. Vad hade du gjort om du fick vara en man för en dag?
Skulle du också vilja önska ett inlägg här? Har du frågor du gärna vill att jag besvarar i ett inlägg? Något ämne jag pratar för lite om? Eller där du vill se mina åsikter kring? Lämna då en kommentar eller skicka ett mail till rodeback@gmail.com

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer