En kort zoom-introduktion

Hej hej!

Nu är alla mina tre kurser igång, den tredje och sista startades idag.
Har haft introduktion via zoom, ett kort sådant men så skönt att få ett ansikte på läraren och några av de andra kursarna samt möjlighet att ställa frågor som dykt upp.
Utav dessa tre distanskurser jag läser är det bara denna som vart såhär, vilket är synd. Tycker alla borde ha en introduktion via zoom.

Det är en hel del att hålla reda på när det är tre kurser som ska läsas, dock är de tillsammans bara 100% så läser inte mer än jag skulle gjort om jag hade valt en enda. Men kan ju vara knepigare såhär för att hålla reda på allt. Kursen idag, Funktionshinder - om kategorisering och diagnostisering är på 15hp och 50% varav de andra två är på 7.5hp vardera. Så utdraget över terminen och första seminarium i denna tredje kurs är 27 Oktober och första inlämningsuppgift 28 Oktober så här finns gott om tid för läsning och skrivning. I design och arkitektur ska inga uppgifter lämnas in, förrän det är dags för tenta. Den öppnas 27 september och ska in någon gång i mitten av oktober. Och i psykologin är det första seminarium där även uppgift lämnas in 28 september.
Uppgiften i psykologen är klar. Var bara en A4 som skulle skrivas och det fyller jag fort men sen är frågan om jag tänkt rätt, återstår att se. I designen läser jag och gör de uppgifter vi får och sparar på min dator eftersom de inte ska skickas in, det gillar jag dock inte för då har jag ingen koll på om jag tänker rätt eller inte förrän tentan rättas och då är det försent. Men men!

Det känns lugnt på något sätt, även om jag har någon form av inre stress! Men det är tyvärr så mycket annat som också påverkar den här stressen. Så vet inte riktigt hur jag ska göra!
En skön sak när det blir för mycket är att sätta sig till rätta med boken eller ljudboken och mobilspel och komma in i en annan värld, släppa alla bekymmer och stress. Men det funkar inte att göra så hela tiden, iallafall inte när det handlar om skolan.

En gammal bild, tror denna är från 2009-2010 eller något sådant!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer