En jäkla bra start på veckan!

Tjenare <3

Har er vecka startat bra? Är ni redo för julafton imorgon? Min måndag har börjat bra och jag är i princip klar inför morgondagen. Det har jag förvisso vart ett bra tag eftersom jag inte ska fira hemma och i år inte behöver fixa någon mat. Jag ska bara stå för lite julgodis och den har jag både köpt och bakat. Har liiiite kvar på det dock.
Jag fick sovmorgon igen, låg och drog mig i sängen ett tag och sen kollade jag julkalendern i soffan. Kjell serverade frukost i vardagsrummet och det blev skinkmackor och ägg. Mums.
Efter det drog vi faktiskt iväg till Hylte. Kjell in på affären och handla samt hämta ett paket åt mig från posten och jag körde ett pass på gymmet. Så jäkla gött. En bra start på veckan med andra ord.


I paketet Kjell hämtade ut var det pärlor jag behövde fylla på med. Jag var i akut behov av vita pärlor då alla var slut. Så nu har jag en hel del sådana igen. Jag behöver lite andra färger också och kommer troligtvis lägga en order från annan sida inom kort! Alltid skoj att fylla på lagret lite. Det blir ju en och annan pärlplatta här hemma ;)

Jag köpte ramar på Rusta i Lördags för att kunna hänga upp mina senaste alster. Har inte hittat någon bra plats på väggen ännu men de är iaf inramade. Och visst blev det bra ;)


Nu har jag slagit på den gamla mysiga julkalendern Mysteriet på Greveholm och satt mig i ateljen och skall avsluta lite pärlalster jag påbörjat i helgen men inte kunde färdigställa förrän jag hade vita pärlor.

Julstökar du inför morgondagen eller vad hittar du på?


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 318 visningar

Gillar

Kommentarer

Madelen,
Grymt fina tavlor. Hoppas ni får en trevlig jul
www.missmadde.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Du är duktig med dina pärlor. Även jag tog mig till gymmet så nu kan vi frossa i allt det goda.. God jul till er i stugan
nouw.com/stenhagenbettan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack.. Tack detsamma
nouw.com/frökenrödlök
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Du är så duktig vad fint du pärlat 😊 god jul till er
nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack. Tack detsamma
nouw.com/frökenrödlök
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Åh jag älskade också mysteriet på Greveholm, kommer fortfarande ihåg spänningen när den gick på tv 😍 önskar dig en god jul!
nouw.com/sannaevelyne
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja så spännande.. Tack detsamma
nouw.com/frökenrödlök
Mina,
Så skönt när man är klar med allt och i stället kan njuta av julen. Här är allt klart och nu väntar vi bara på en god natts sömn och sedan julmys ❤ God jul till dig fina du ❤
minasvarld.nu
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det låter ju härligt. Tack detsamma
nouw.com/frökenrödlök
Hannas krypin,
Så skönt att vara klar med allt och inte behöva göra så mycket! Härligt med ett pass på gymmet, det är verkligen en bra start på dagen. Kul med lite nya pärlor. Det går ju alltid åt.
hannafialotta.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jessiekaos
Jessiekaos,
åh va mysigt med frukost i soffan , fick också tag i ramar på rusta till några av julklapparna , vädligt bra pris på ramar där nu ju, fick till och med en ram över , kanske ska rama in en målning och sätta upp hemma också kanske 😊 <3
nouw.com/jessiekaos
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Perfekt när de rear ut ju haha
nouw.com/frökenrödlök
Michelle,
Yes jag är redo för julafton önskar dock att jag hade hunnit baka mera men det blir en sockerkaka ev idag att baka 😊
michellefrandell.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Gott med sockerkaka med
nouw.com/frökenrödlök