En helg på min Ö

Måndag igen. Helgerna går fort! Speciellt när man gör nånting roligt, som jag gjort denna helgen.
Vi åkte till Öland i fredagskväll. Jimmy hade planerat att träna med ett par kompisar i Kalmar och då åka till Öland över helgen. Med tanke på att de skulle träna på söndagen mellan 15-18 var jag inte så sugen på att åka med eftersom det inte är så kul att sitta i tre timmar och kolla på.
Men jag visste att svägerskan var på Öland nu och det gjorde att jag kände jag ville åka. Hon sa att planen var att göra ett nytt familjefoto och att jag skulle vara med. Till Kalmar kunde hon och svärmor följa med så jag slapp vara ensam.
Jag åkte alltså med!

Käkade tacos i fredags när vi kom fram och pratade/tittade på tv. På Lördagen gjorde vi inte mycket, åt god mat, pratade, skrattade m,m!
Igår åkte vi då till Kalmar och shoppade lite. De blev TGR som är ett måste när man kommer till Kalmar. Jag hittade massa skoj där. Ikea fick också sig ett besök och det var trevligt.
Dessa timmar gick fort helt plötsligt och när det var dags att åka hem blev det trist! Vi stannade i Växjö på vägen hem för att jag skulle hem till en tjej och hämta lite foldrar att lägga i grannarnas brevlådor och lite valsedlar att lägga ut i förtidsröstningslokalerna samt vallokalen den 14 September.
Jajjemen, volontär vilket känns bra! Det är roligt att hjälpa andra :) Jag #tar plats tillsammans med F!
Valsedlarna och foldrarna - ett par stycken :D
Lite av shoppingen! Riktigt nöjd! Nu vill jag pyssla MASSOR!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer