En helg med mycket som hänt

Då var det över för denna gång.

Loppisen som jag och Jimmy planerat och fixat med i flera veckor nu är över. I fredags när mina föräldrar hade kommit hit åkte vi ner till Folkets Hus för att ställa upp alla ord och namnge platserna till de andra som skulle sälja. Vi satte även upp våra loppisprylar innan vi åkte hem.
Vi grillade på kvällen och hade jättetrevligt.
Upp tidigt på lördagen, for iväg till lokalen och ställde iordning fikan vi skulle sälja medan Jimmy åkte och hämtade de beställda frallorna från Ica som han sen gjorde iordning tillsammans med pappa.
En efter en droppade försäljarna in och när jag insåg att alla var på plats och jag hade fått betalt av alla så släppte all nervositet. Hade vart så nervös men samtidigt inställd på att någon skulle strunta i att dyka upp, men tji fick jag. Fick t.o.m in två extra bord då två av försäljarna hade lite mer saker än som fick plats på de borden de förbokat, så jag är nöjd.
Hyran av lokalen samt alla kostnader för mat osv löste sig enbart av försäljarnas bordshyra vilket är väldigt bra!
Sen sålde vi ganska bra också så vi är nöjda som sagt.
Det blev en bra loppis, någorlunda mycket folk, även om jag gärna hade sett en större anströmning av folk men det var visst någonting annat i centrum samtidigt och där hade vart väldigt mycket folk. Nåja, spela roll, det har vart väldigt roligt och det är inte sista gången faktiskt :D Igår var vi en sväng vid Virestad sjön tillsammans med mamma och pappa, vi var på lite loppisar, vi åt mat och vi satt och pratade ute på verandan i det fina vädret. Har vart en jättetrevlig helg :)
Fick nys av mamma och pappa att de hade öppnat en godisaffär på handelsplatsen i Älmhult så vi tog oss en tur bort och jajjemen, ett nästintill identiskt herrgårdstoppen (förutom tillverkningen) hade öppnat där och jäääääääklar med godis .. nu behöver vi inte åka till Strömsnäsbruk för å köpa lördagsgodis :) HAHAHAHA!! Hur har er helg vart? Gjort något kul?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 13 visningar

Gillar

Kommentarer