En hel del fördomar kring homosexualitet.

Det vet vi alla om. Och många gånger är vi alla delaktiga i fördomar, både mot homosexuella, heterosexuella och andra människor. Antingen undermedvetet eller medvetet.
Jag och Jimmy satt och diskuterade detta häromdagen. Han sa att han hade läst någonstans att många tror att homosexualla män alltid penetrerar varandra när dem har sex men att det egentligen inte är så. Det var tydligen rätt sällan som det hände, för dem brukar mest suga av varandra och liknande. De hade sex men inga samlag. Enligt nån undersökning!

Men det är ju bara fördomar! För varför skulle dem vara mer eller mindre penetrerande än andra? Jag menar, det står ju inte i några undersökningar i tidningar att heterosexuella par har mindre samlag än andra grupper. Det är ju upp till var och en? Och varför har de gjort en undersökning om homosexuellas sexvanor? Varför skulle dem penetrera mindre i sexet än en heterosexuell man? Kanske kommer Jimmy ihåg fel vad han läst men det är ju ganska vanligt det här med fördomar och mycket gäller som sagt homosexualitet.
Borde det isåfall inte stå någonting om att lesbiska kvinnor aldrig eller mer sällan penetrerar varandra när dem ligger? För det är ju egentligen helt omöjligt för dem om man utgår från att leksaker inte är användningsbart. Men finns det fördomar där? Varifrån kommer fördomarna?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer