En händelserik morgon!

När jag kom hem från syrran igår mådde jag illa, men det gick över under natten. Dessutom visste jag att det inte fanns något vatten i lägenheten då en vattenläcka skett nånstans i Tröingeberg så jag var lite orolig över om jag kunde duscha imorse eller om jag skulle få åka till syrran innan intervjun. Har sovit jättedåligt och vaknat om vartannat, drömt massa mardrömmar och liknande, när klockan ringde och jag kollade upp via nätet om vattenläckan var lagad eller inte och det stod att vattnet är åter så satte jag om klockan och sov en halvtimme till eftersom jag slapp köra bort till syrran.
Upptäckte också att jag fått lön från jobbet på Lexman (mer än jag räknade med) för den lilla månaden jag fick som tjänstgöring hos dem innan A-kassan sabbade =/ samt att A-kassan skickat lite mer pengar iomed att jag inte jobbat den senaste veckan. Märkligt men nåja .. Innebar att jag kunde betala lite skulder och känns så underbart skönt.
På med kläder, i med frukost och körde iväg på en intervju som gick jättebra. Nu skall jag börja med att gå bredvid inom äldrevården så får vi se vart det sen leder. Bra början iallafall.
På väg till intervjun blev jag nästan påkörd av en bil. En idiot som inte såg sig för. Jag kom på huvudled och den andra från korsning till vänster, han/hon kör bara rätt ut när jag kommer och det var 3 cm från en kollision, jädra vad skraj jag blev och skakis efteråt. Huuuh!

På vägen hem från intervjun blir jag stoppad av polisen för körkort och nykterhetskontroll. Jag klarade såklart båda, och han var nöjd att jag hade bälte och så, sen fick jag åka hem =)
Nu har jag betalt lite räkningar och skall sammanfatta alla butiker som finns här omkring för att kunna skriva ut lite CV och intresseanmälningar som jag kan skicka, för att öka chanserna till jobb!

En lycklig Mizca

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer