En fredag jag vill göra om!

Hej Hej <3


Hur är läget med dig? Med mig är det riktigt bra måste jag säga.
Än så länge har jag haft en riktigt bra Fredag. Vaknade runt halv nio i morse och låg och drog mig en stund innan jag gick upp och satte mig i ateljèn och pärlade. Blev nästan klar med mitt senaste projekt men pärlorna tog slut så måste beställa mer. Tänkte påbörja någonting annat men valde istället att öppna datorn för att plugga. På Måndag har jag handledarsamtal kring projektplanen och inför det ska man skicka in sitt arbete så långt man kommit i processen så tänkte att jag skulle sammanställa och skicka in men det blev som så att jag påbörjade tentan istället. Tänkte först bara skicka in sammanställningen men eftersom tentan är projektplanen så började jag skriva från grunden och det flöt bara på. Kändes riktigt bra och roligt. Jag har börjat få tillbaka motivationen till studierna och tack vare min studiegrupp som kommit med bra feedback och ideèr och förslag så vet jag lite mer hur jag kan vinkla mitt projekt och det är himla roligt!

Kjell slutade ännu tidigare idag än vad han brukar göra på fredagar, var nog hemma lite innan ett tror jag (slutar annars halv två) och kvart i två körde jag honom tillbaka till Hylte där han skulle möta upp sina kollegor. De ska nämligen på 3-kamp och middag tillsammans idag och de skulle samåka från Hylte. Eftersom jag är hemma idag tyckte jag inte Kjell skulle behöva köra, så jag körde iväg honom så han kan ta lite öl och så hämtar jag honom ikväll. När jag hade lämnat av honom stannade jag till för ett pass på gymmet. Och vilket pass det blev. Ett av de bättre under dessa 5 månaderna faktiskt.
Körde först intervaller på roddmaskinen, det blev 10 stycken, ca 45 minuter och 5 km. Hur nöjd redan där. Sedan körde jag på rejält på lite olika styrkemaskiner och avslutade med squats, utfall och tålyft/tåhävningar.
Jag tränade 1.5 h och stretchade innan jag körde hem igen. Så nöjd och så skönt i kroppen!
Käkade lite mat när jag kom hem och ska nu sätta mig med tentan igen. Så pepp alltså! Hur spenderar du din fredagskväll?Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Vilken dag i positiv anda du fick. Låter som den flöt på allt i din fördel. Den avr du verkligen väl värd. Må så gott
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det kändes riktigt bra =) tack!
nouw.com/frökenrödlök
Natascha
Natascha ,
Woow vilket grymt bra pass du fick ihop👏
Låter som en alldeles perfekt Start på en helg❤️
natascha.bloggplatsen.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, jag är riktigt nöjd =)
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229