En fotograf som berör med färger!

Som ni såg i veckan startade jag mitt trissande med hösten. Ville ju in och kika på vad de andra deltagarna tagit för bilder och hamnade hos Anneli och där har jag stannat sedan dess.
Jag har ärligt talat inte sett vackrare foto än hennes. Jag älskar färgerna! Och detaljerna. En sjukt duktig fotograf, verkligen. Hade jag haft möjligheten hade jag beställt tavlor av henne på mina favoritfoton (dem ni ser nedan).
Och jag hade velat boka in henne för proträttfotografering då jag verkligen tror att dem bilderna skulle bli awesome.

Kan inte sluta titta allts. Jag har vart inne på både hennes hemsida och hennes blogg och i sistnämnda har jag gått tillbaka långt i tiden för att titta och imponeras av alla bilder. Jag har svårt att förstå hur man kan lyckas ta så vackra bilder. Hur gör människan?

Anneli´s hemsida! Anneli´s blogg och Anneli´s facebook - Ni måste ta er en kik!

Jag har fått tillåtelse att publicera hennes foton! Jag förstår att det krävs en ganska bra kamera för att fånga sådana här fina stunder men jag tror det ligger så mycket annat bakom också, som gör en fotograf så himla duktig. Jag har sett mängder med bloggar som är hobbyfotografer som tar fina foton men det är ingen som kan mäta sig med Anneli om jag får säga mitt.
Jädra vilken kunskap den kvinna besitter. Antar jag!
Hon fångar verkligen detaljerna och djupet i bilderna. Jag har svårt att släppa dem. Så vackra!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229