En dag där vi verkligen gjort massor!

Vaknade runt halv nio och då gick jag upp direkt eftersom svärföräldrarna skulle åka runt nio och jag kände att jag gärna ville äta frukost med dem innan de åkte.
När dem hade åkt fixade Jimmy sin deklaration och jag satt en stund vid datorn och kollade upp loppisar då jag var loppissugen. Hittade en i Hässleholm så vi beslöt oss för att dra dit.
Hittade en liten dvdspelare för 15:- två dvdfilmer, två söta ljusstakar, två pärmar, nya glödlampor och fem brevhållare till mitt pyssel. Allt för 100:-
Vidare till annan loppis där jag fyndade två små krukor som jag tänkt ha färska kryddor i samt en trapphylla från IKEA, allt för 50:- Avslutade Hässleholmstrippen på Förmedlingscentralen där vi köpte lite smått och gott som toapapper, plastpåsar, presenter, en skål samt balkonglådor m.m! Jag är supernöjd.

På väg till Hässleholm pratade vi om att vi skulle möblera om lite och strukturera upp ännu mer i hobbyrummet samt att städa upp i förrådet så när vi kom hem satte vi igång med förrådet. Tömde det, slängde sånt vi inte vill ha, la lite till loppis och lite till skänkes, julsakerna bars ner i förrådet på gården och vi strukterade upp lite mer där inne så det finns plats och rymd. Nöjd. Hobbyrummets möblering får bli efter påsk när mina föräldrar och lillasyster vart här och när jag vart på IKEA och köpt ett nytt bord. Spännande.

När det var gjort satte vi igång och planterade i våra nya balkonglådor. Köpte en låda penseer utanför Förmedlingscentralen för 130:- så dessa fick nu komma ner i jord. En mellan och en stor blev det, balkonglådor alltså och så några blommor i mina krukor från förra året. För några veckor sedan köpte jag även salladsfrön samt gräslöksfrön som jag också planterade med lite söta skyltar! Nu sitter jag i soffan och skall tillverka lite tavlor :)
Vad har ni hittat på idag?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229