En bra ett års dag.

Började dagen med lyxfrukost.
Låter kanske inte så lyxigt med ägg och kaviar på en knäckemacka med oboy och ett glas juice men för mig är det lyxigt eftersom jag på vardagarna äter en tallrik yoghurt innan jag går till jobbet halv sju och två smörgåsar på frukostrasten på jobbet kl 9. Älskar äggmacka!

Vi packade lite granna och vi var på thaibuffe runt ettiden, så gott. Sen höll vi på hemma, var iväg en sväng med bilen och så kollade vi på Fångarna på fortet och Irene Huss och åt päronhalvor i ugn med aftereight på.

Idag har det hänt mycket. Vi har i princip packat klart. Det som går att packa. De sista i köket (har sparat en av varje i mugg, glas, tallrika och bestick, grytor och sånt som vi kan komma o behöva) och toaletten väntar vi med till sist. Men annars är lägenheten full med kartonger och påsar med vårat hem i :)
Vi gjorde lite ärenden som slängde skräp, lämnade in på loppis, skickade iväg paket (saker som nu inte längre står ivägen, skönt att få allt sånt gjort) och så hämtade vi en hallmöbel som en tjej här i Älmhult skänkte! Snällt.
Sen fortsatte vi bort till Lönsboda och tog varsin kebabtallrik och gick en promenad där borta innan vi åkte tillbaka till Älmhult och njöt av varsin glass på torget. Nu tar vi det lugnt i soffan och väntar på att hyresvärden skall höra av sig angående nyckel! Får se när det sker =D
Det var rejäla kulor man fick på Time här i Älmhult.. Gott var det också. Dulce de leche, mintchoklad och strawberry cheesecake. MUMMA!! Preimärglassen avnjöts ute i fina vädret.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer