En blandning av frågor och svar - i listformat.

Jag fann en sån där lista igen - så håll till godo med den!

1. Har du några sommarplaner?
– Även om sommaren är långt ifrån slut ännu så känns det som det när man kliver in i Augusti. Men då jag inte har semester så har jag väl inga direkta planer, och inte har jag haft några heller. Förutom att bara ta dagen som den kommer, umgås med dem som betyder nånting, läsa lite, njuta av livet osv. Jag kommer väl fortsätta med detta till dess att sommaren övergår i härlig höst.

2. Vilket är ditt drömresmål och varför?
– Jag som älskar havet har länge velat åka på en lång-kryssning. Medelhavet. Vara borta i en vecka eller två, glida omkring på öppet hav i ett fartyg som är så stort att det innehåller stora härliga rum med balkonger på utsidan av båten så man kan sitta och njuta av havet för sig själv, lite sköna butiker och goa restauranger och annat skoj! Och att man lägger till då och då i olika länder så man kan få ett par timmar och strosa runt och se sig omkring. Eller en awesome Karribien-kryssning hade vart något. Drömma sig bort kan man alltid göra.

3. Vad är ditt favoritmärke och varför?
– Märke på vad? Jag är ingen sådan person som tänker på märken, jag köper det jag vill och det jag har råd med. Går man exempelvis i matbutiken så köper jag Coops egna eller Willys egna märken då det passar min plånbok bättre. Inom skönhet/kläder/teknik bryr jag mig sällan om märket.

4. Vad är du mest nöjd med hos dig själv?
– Att jag inte gav upp när motgången kom emot mig, att jag lärde mig hur viktig jag är och gjorde nånting åt det helt enkelt. Att jag börjat älska mig själv - på riktigt.

5. Vad shoppar du helst på nätet?
– Billiga saker och just nu är Wish en farlig app.

6. Vilka appar använder du mest?
– Instagram och facebook är nog de mest välbesökta apparna just nu! Förutom Wish då ^^

7. Vad önskar du att du vore bättre på?
– Tålamod.

8. Vem SMS:ade du senast och vad skrev du?
– Det var ett sms tidigt imorse till Kjell som handlade om hur glad jag var över att vakna sådär tidigt i vetskapen att jag faktiskt kunde somna om igen ;)

9. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?
– Lätt! Jag skulle betala mitt lån på en gång - nu är det inte så jättemycket pengar kvar på lånet men ändå lite över 100.000:- men det har gått fort att få ner det vilket är skönt. När det vart återbetalt hade jag bokat in mig på den där enorma kryssningen jag berättade om här uppe. Sen hade jag väl tvingast spara en del för framtida bruk. Jag som älskar att ge bort saker och vara generös hade med stor sannolikhet bjudit dem som betyder nånting för mig på nån resa eller så!

10. Vilken film eller serie skulle du vilja leva i?
– Det var faktiskt svårt - men då jag älskar svenska serier eller såpoperor eller vad det heter skulle nog valet bli Skilda Världar. Jag hade jobbat på Blå Valvet och vart tillsammans med Daniel eller Alex :)

11. Vilken är din favoritmiddag?
– Jag gillar inte att laga mat, och ibland inte ens att äta den. Jag är underlig. Men tacos är alltid gott. En grillad kycklingfile med klyftpotatis och tsatsiki eller kall beasås hade jag inte tackat nej till så länge jag själv slipper laga. Haha.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer