En av de finaste sakerna någon gjort för mig!

Hej Hej <3


Hur mår du? Har du haft en bra helg och startat nya veckan på ett bra sätt?
Jag svarar ja på båda frågorna, underbar helg och skön start.
Promenad, frukost, Skilda Världar och i helgen har jag vart hos syrran och haft överraskningsfirande av en nyss fyllda 30åring från tjejgänget. Igår möblerade vi ju som sagt om, sedan rensade vi i förrådet och på kvällen lämnade vi ut information om Shedo samt en av deras bok.

Hittade gamla bilder förut och blev sugen på att berätta för er om bilden här nedan.
Det är en låda med 35 stycken kuvert och små paket. Numrerade från 1-35 och med en lapp som också var numrerad och på varje siffra stod något speciellt.
Ex - När jag bråkat med Kjell, när jag vill starta ett band, när jag är sugen på att spela Super Mario, när jag önskade att jag vore en superhjälte, när jag kände mig ensam, när jag saknade syrran osv osv. När jag kände någon av detta skulle jag ta ett kuvert eller ett paket. När jag hade bråkat med Kjell ex så var det ett brev där det stod att han är fantastisk och att det är dumt att bråka osv. När jag var sugen på att spela Super Mario låg där två påsar godis, en påse med gröna skittles (Luigi) och en med röda (Mario) som skulle föreställa Mario och Luigi-bajs. Haha!
När jag tog brevet om superhjälten skulle jag läsa högt och där stod nånting i stil med att "jag så gärna skulle vilja vara en superhjälte".. Plötsligt kommer Kjell fram med ett paket, däri låg en tavla som var målad av mig, som en superhjälte. I ett av breven låg en lapp från Kjell, där han berättade hur mycket han tyckte om mig osv. I en låg även ett brev från min svåger där han berättade hur glad han är som kommit in i familjen och att jag och syrran mår så bra tillsammans osv.

Det var alltså min syster som hade fixat och donat hur länge som helst.
Hon hade pysslat ihop alla små paketen, alla små breven. Hon hade fått Kjell att i hemlighet skriva detta brev, likaså med svågern. T.o.m fått Ida i Piteå att skriva och skicka ett halsband. Hon hade ritat, målat och pysslat och allt var så eftertänksamt och fint. Jag fick denna lådan på nyårsafton för ett par år sedan och lovade att endast öppna när jag hade den där känslan och max ett om dagen! Jag minns inte hur länge jag hade dessa med det var flera månader. Och jag blev så glad varje gång jag öppnade något. All denna tid hon hade lagt ner för att göra mig glad! Ja, det finaste någon gett mig!Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 484 visningar

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Men hur fint vart inte det då, det är syskonkärlek när den är som bäst. Vilken fantastisk syster du har. Bra tips också, finns flera som skulle behöva en dån låda tror jag och vem vet nån gång kanske jag gör en
nouw.com/lexochlogan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag blev jätteglad för allt hon hade gjort =)
nouw.com/frökenrödlök
dks
dks,
Så fint og kreativt 😊
nouw.com/dks
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
IP: 82.99.3.229