Jag recenserar Femifantasy blogg

Jag tänker i denna kategorin recensera en blogg.
Kikar på design, på språket, kreativiteten i inläggen och helheten.
Kom ihåg, detta är bara mina åsikter, bara för att jag ev. inte gillar någon specifik sak i din blogg så betyder det inte att det är fel. Alla har vi olika åsikter, alla bloggar är bra på olika sätt och vi alla tycker de olika sätten också är olika helt enkelt :)

Idag är det dags för: @Femifantasy
Möts av en header vilket är roligt, på fotot får man ett hum om vad bloggen handlar om och läser man vidare i menyn får man större inblick om vad man möts av när man fortsätter läsa. Jättebra presentation!
Innehållet i bloggen tilltalar tyvärr inte mig då jag inte är intresserad av feministisk fantasy eller fantasy över huvudtaget men det är en jätterolig ide, verkligen! Om man gillar det är detta en bra blogg att följa. Man får nämligen följa med på fotograferingar, filminspelningar osv. Här visas mycket bilder och man får följa arbetet med deras förening.
Gillar du feministiskt och fantasy är detta en bra kombo.
Språket är välformulerat och det är bra styckeindelning.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 284 visningar

Gillar

Kommentarer

fashionmallan
fashionmallan,
vill du va med i min bloggtävling? Kika då bara in på min sida...
nouw.com/fashionmallan
Femifantasy
Femifantasy,
Jätteroligt att du kollade in och recenserade vår blogg❣ 😃 Vad synd att innehållet inte föll dig i smaken, men vi är ändå hedrade att du tog dig tid att titta på och även recensera oss👏
nouw.com/femifantasy
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det var så lite så 🙄
nouw.com/frökenrödlök