Solinas brev till sitt framtida jag!

Hallå allihopa!

Nu är jag Solina (@howtosaveinhappyways ) tillbaks igen och ska skriva det viktigaste och svåraste gästinlägget hittills, ett brev till mig i framtiden och det här var vad jag fick ihop:

Hej tuffing, jag är så nyfiken på dig. Är du frisk och vid liv eller finns du inte längre? Jag hoppas att du är frisk och mår bra. Att du lyckades bygga upp ditt drömjobb, att du fortfarande delar livet med den fantastiska man som var kärlek för dig när du var 25. Att ni inte skaffat barn men däremot dom där 11 katterna. Att ni är ute och reser och att ni känner er fria. Lever drömmen tillsammans.

Och visst är du fortfarande tacksam för allt du har? Inte tar något för givet, inte det minsta lilla. Utan påminner dig själv om var du en gång var, när du saknade precis allt. När du bara kämpade för att hålla dig vid liv och trodde att du aldrig skulle få uppleva det där som alla andra gjorde, att leva ett vanligt liv.

Så fan jävla dig om du börjat bli missnöjd med det du har. Om du börjat vantrivas med din kropp igen eller känner att livet behandlar dig orättvist. Om du är missnöjd - förändra det du kan. Var snäll mot dig själv och håll huvud högt så länge du gör ditt bästa. Var snäll och förstående inför andra. Sprid positivitet och kärlek, men tillåt dig själv att vara som du är och ge bara andra den tid du har utrymme att ge utan att kompromissa med ditt mående. Det enda du kan göra är att göra ditt bästa, en människa kan inte göra mer än så. Hejdå lilla jag, vi ses i framtiden!

Och hejdå Maricas fina läsare, jag hoppas vi ses snart igen! Eftersom jag också är en av hennes läsare så ses vi nog i kommentarsfältet åtminstone. Kram kram! ❤

Vad skulle du vilja säga till ditt framtida jag, hur skulle ditt brev se ut?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Clauclau
Clauclau,
God morgon <3 va fin blogg du har, ta gärna ett titt i min med. Följa varann kanske? 😊 Driver en nappsida där jag säljer lyxiga nappar kolla gärna in nappkungen och följ oss hade uppskattat det sjukt mycket. Ha en superfin dag!
nouw.com/clauclau
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hej Hej! Tack så mycket! Du får gärna följa om du känner för det 😉 Bara roligt... jag kikar in din blogg och ser vem du är först =)
nouw.com/frökenrödlök