Ekipaget checkade in och helgen har vart toppen!

Hej Hej <3

Hur är läget med dig?
Med mig är det bra, lite trött bara men annars okej. Jag tog sovmorgon till 8.40 idag faktiskt.
Vid 9.30 var jag en stund på gymmet. Jag har längtat så mycket att få träna där att jag tog mod till mig och drog iväg idag. Hade frågat personal när det är som minst folk och de sa förmiddag, jag var nog där lite för tidigt för var 7-8 pers vilket är mycket på det lilla gymmet vi har.
Men det funkade. Jag chockades dock över att det kom in två 70åriga damer som skulle träna. De ville tydligen skydda sig själva så de tog på sig engångshandskar men det tvättade/spritade aldrig några maskiner varken före eller efter användning. Det förvånar mig verkligen. Först att de faktiskt är där, och sen att de inte riktigt tänker varken på sig eller på andra. Jag torkade t.o.m av skohornet när jag hade använt det när jag skulle gå därifrån. Hehe!
Men iaf en skön start på veckan.

I lördags checkade ekipaget in på campingen i Överlida. Eller nej, inte riktigt. Jag och Kjell åkte dit för att hälsa på i mammas och pappas husvagn då de var ute på sin premiärtur för i år. Vi hade mysigt, pratade, promenerade, skrattade, fikade och grillade. Kjell och jag var hemma runt 22.30 har jag för mig så vi var verkligen där hela dagen! Igår var vi ute i trädgården flera timmar. Vi planterade om våra tomater, paprikor och gurkor. Planterade även om lite annat. Kjell grävde också ner våra dagliljor vi fått av mina föräldrar. Sedan satte vi upp torkvindan och bytte snöret i den. Jättemysigt att göra allt detta tillsammans, speciellt i det fina vädret som var.

Jag måste få visa mitt senaste projekt jag gjort i pärlor. Fick en idè som jag ville testa och jag tycker att det blev rätt bra faktiskt. Tog med mig ekipaget till campingen för att få lite bilder från den rätta naturen så att säga. Det har tagit flera dagar att göra detta men det har vart roligt, det projekt som tagit längst tid att göra men även det roligaste!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Krutdamer, ja de borde absolut spritat och torkat både före och efter, vara extra försiktiga. Eller så ttycker de att de klarar sig ändå. Måste komma iväg och träna jag med
nouw.com/lexochlogan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Konstigt att de tycker så, att de klarar sig iaf..
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla
Kamilla,
Husvagnslivet är jag uppvuxen med och saknar faktiskt ibland. Underbara pärlokonst du skapat igen. Även detta lilla ekipage måste du ha med i din kommande utställning i sommar.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag också, vi var ute och campade med husvagn när jag var liten, sååååå mysigt! Många minnen från de resorna. Jajjemen, den kommer stå med där om det finns plats =)
nouw.com/frökenrödlök
IP: 82.99.3.229