Ekipaget checkade in och helgen har vart toppen!

Hej Hej <3

Hur är läget med dig?
Med mig är det bra, lite trött bara men annars okej. Jag tog sovmorgon till 8.40 idag faktiskt.
Vid 9.30 var jag en stund på gymmet. Jag har längtat så mycket att få träna där att jag tog mod till mig och drog iväg idag. Hade frågat personal när det är som minst folk och de sa förmiddag, jag var nog där lite för tidigt för var 7-8 pers vilket är mycket på det lilla gymmet vi har.
Men det funkade. Jag chockades dock över att det kom in två 70åriga damer som skulle träna. De ville tydligen skydda sig själva så de tog på sig engångshandskar men det tvättade/spritade aldrig några maskiner varken före eller efter användning. Det förvånar mig verkligen. Först att de faktiskt är där, och sen att de inte riktigt tänker varken på sig eller på andra. Jag torkade t.o.m av skohornet när jag hade använt det när jag skulle gå därifrån. Hehe!
Men iaf en skön start på veckan.

I lördags checkade ekipaget in på campingen i Överlida. Eller nej, inte riktigt. Jag och Kjell åkte dit för att hälsa på i mammas och pappas husvagn då de var ute på sin premiärtur för i år. Vi hade mysigt, pratade, promenerade, skrattade, fikade och grillade. Kjell och jag var hemma runt 22.30 har jag för mig så vi var verkligen där hela dagen! Igår var vi ute i trädgården flera timmar. Vi planterade om våra tomater, paprikor och gurkor. Planterade även om lite annat. Kjell grävde också ner våra dagliljor vi fått av mina föräldrar. Sedan satte vi upp torkvindan och bytte snöret i den. Jättemysigt att göra allt detta tillsammans, speciellt i det fina vädret som var.

Jag måste få visa mitt senaste projekt jag gjort i pärlor. Fick en idè som jag ville testa och jag tycker att det blev rätt bra faktiskt. Tog med mig ekipaget till campingen för att få lite bilder från den rätta naturen så att säga. Det har tagit flera dagar att göra detta men det har vart roligt, det projekt som tagit längst tid att göra men även det roligaste!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Oj, de var inte rädda om sig själva. Eller någon annan för den delen. Nu när jag är ute så tar jag knappt i grejer och jag lägger mina kläder i tvätten när jag varit ute. En del kanske tycker jag är nojig men jag är snarare rädd om mig själv och de som jag jobbar med. Så coolt ekipage du gjort. Det är så kul att se dina pärlalster, du är så duktig. 😊
hannafialotta.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, man får verkligen tänka sig för! Jag spritade till och med skohornet när jag hade använt det när jag var på gymmet. Haha.
nouw.com/frökenrödlök
Diana Saelöen,
Förstår verkligne inte att de äldre äldre inte förstår att det faktiskt gäller dem och att det är de som ska skyddas.... men en härlig start på din vecka i alla fall. Som jag skrev på insta...det där husvagnsekipaget är helt fantastiskt.
nouw.com/fibrolivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag förstår att de gärna vill träna de också men gymmet är ju ett ställe man absolut inte ska vara på när man är i riskgrupp tänker jag. Som min dietist sa, de har ju alla möjligheter i världen att istället ta långpromenader nu.
nouw.com/frökenrödlök
Ullie,
men gud va duktig du är så himla skoj måste det va. en mysig hobby o avkopplande . Va mysigt med lite "jobb" illsamman s ja gillar et oxå faktiskt
wweberskold.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det är underbart!
nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,
hej. Det är bara bra med mig. Ligger i sängen. Ska strax sova. Men tänkte kommentera ditt inlägg här först 🙂.
Skön start du hade på den här veckan 💪🏼. Låter åxå som en mysig helg Åxå.
Det är en specielälv känsla som iaf jag får på campingar. Å det får nog bara de som har/har haft/ bott i husvag/ husbil/ tält På camping. Tror jag.
Ta hand om dig & varann! Kram❣️
nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är himla mysigt att åka iväg på campingresa och bo i husvagn. Jag är uppvuxen med det! Nu drar jag och sambon på camping varje sommar men vi bor i stuga =)
nouw.com/frökenrödlök
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
charlottelinden.se,
Åh, vad avis jag blir! Vill inget hellre än att gå till gymmet jag också men jag kan inte finna något vettigt argument till att faktiskt göra det i och med att jag lever med Johan som är i riskgrupp 😟 Får försöka nöja mig med trista och halvkassa hemmapass istället, haha..
charlottelinden.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag förstår dig! Jag tror alla är i riskzon egentligen så man bör ju vara försiktig även om någon i ens närhet inte är i riskgrupp. Men, gäller att vara försiktig i allt. Jag tränade hemma i början men tröttnade, var inte lika kul. Men får se om jag vågar mig dit igen.
nouw.com/frökenrödlök
Jessiekaos
Jessiekaos,
åh så gott med grillat, asså hur cool och sommrig blev inte denna husvagn med bil , man blir ju camping sugen bara att kolla på den ju <3
nouw.com/jessiekaos
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Eller hur! Tur att mina föräldrar har husvagn som man får hälsa på i ibland =)
nouw.com/frökenrödlök
Elina,
Vad konstigt att de inte torkar av efter sig! Men vilken söt bil och husvagn!😊
detkaosvikallarvardag.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det tycker jag verkligen är konstigt.
nouw.com/frökenrödlök
sofiefriden
sofiefriden,
Grymma tanter som går på gym 😮 men knasigt att de inte tänker efter. Så häftigt att du pärlat husvagn och bil 😁
nouw.com/sofiefriden
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag tycker det var lite dumt. Jag ifrågasatte varför jag egentligen gick dit, fick en stor chock när de kom =)
nouw.com/frökenrödlök
Lexochlogan
Lexochlogan,
Krutdamer, ja de borde absolut spritat och torkat både före och efter, vara extra försiktiga. Eller så ttycker de att de klarar sig ändå. Måste komma iväg och träna jag med
nouw.com/lexochlogan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Konstigt att de tycker så, att de klarar sig iaf..
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
Husvagnslivet är jag uppvuxen med och saknar faktiskt ibland. Underbara pärlokonst du skapat igen. Även detta lilla ekipage måste du ha med i din kommande utställning i sommar.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag också, vi var ute och campade med husvagn när jag var liten, sååååå mysigt! Många minnen från de resorna. Jajjemen, den kommer stå med där om det finns plats =)
nouw.com/frökenrödlök