Einar påkörd och Kjell otrogen med en av er!

Har sovit mestadels av tiden sen jag kom hem. Sover, vaknar, sover osv!
Kanske bra vad vet jag!
Hade en sån sjuk och konstig dröm en av de här sovstunderna!

Kjell var iväg (jobbet antagligen) och jag och Einar var hemma! Vi bodde då i mitt barndomshem. Jag hade fått en stor städmaskin som jag skulle prova och körde den på gatan utanför huset! Einar var med ute och eftersom han inte vart ute så mycket vart han rädd när jag drog iväg så han sprang rakt mot maskinen när jag satt på och varken han eller jag hann reagera, plötsligt hade jag kört på honom.

Hoppade av, tog upp honom, satte mig på maskinen och körde sista metrarna in på tomten, kutar in i huset för att ringa Kjell men han hade kommit hem medans jag var ute.
Han hade också tagit med sig en blond tjej hem, som satt i vårt kök!
Kjell trodde inte det var någon fara med Einar och ville inte åka iväg med honom först!
Nu hade ju den här tjejen följt med honom hem och dem skulle umgås!
Jag var så ledsen.
Tjejen hade tagit illa vid sig att jag bara rusat in och inte hälsat på henne. Jag visste inte ens vem hon var men tydligen var det nån av er bloggare som jag följer och har kontakt med!

Efter många om och men fick hon gå hem och vi satte oss i bilen för att köra Einar till veterinären, men på vägen dit piggnade han till, hade ett skrapsår på sidan av magen men mådde tydligen bra enligt veterinär!
Kjell vart sur över att han åkt iväg och inte fick träffa den här tjejen han tydligen hade ett förhållande med bakom min rygg!

Skitskum dröm verkligen!
När jag vaknade låg Einar bredvid mig och var inte alls dålig, han hade det så bra så! Att man kan drömma så knas om dem man älskar ❤️
Har ni haft någon konstig dröm nån gång?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 336 visningar
  • Nära Hyltebruk

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Jag har alltid konstiga drömmar. Funderar på att skriva upp dem och skriva böcker. 😜
nouw.com/sillyme
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hahaha - hade vart roligt att läsa då =)
nouw.com/frökenrödlök
Carolina
Carolina,
Jag har haft en del skumma mardrömmar första åren med David, tror att det berodde på all skit man fick ta i tidigare förhållande, som spökat rätt intensivt. Nu är det ett bra tag sen jag hade några såna drömmar vilket är jätte skönt.
carolinaohlund.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Aldrig roligt att drömma negativt om ens partner - första gången jag gjorde det med Kjell, vet inte varför men allt kan man ju inte påverka eller veta anledningen till =)
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229