Eftersom goodiebagen var full är det mycket saker =)

LibressUtav Skoogspärlan fick vi alla var sin berlock med en krossad ängel där vinsten går till barncancerfonden. Libero skickade massa olika babyprodukter och jag fick en förpackning med blöjpåsar som jag tyckte passade bra till Einars kattlåda när vi tömmer den. Hehe. Lyckliga L8 skickade varsin liten poster och då det blev avhopp delades dem goodiesarna upp och jag hade turen att få två posters - båda passar mig perfekt.


Att Libresse sponsrade med tamponger och bindor var väldigt uppskattat till oss tjejer, lika så allt vi fick från My Bloody Box , choklad och tamponger är en jättebra kombination en gång i månaden, så jättehärligt att dem också var med och bidrog. Att få ätbara saker i en goodiebag är ju tacksamt och det lyckades Leksands fixa åt oss men tyvärr gillade jag inte smaken. När ett lipbalms-beroende fruntimmer hittar lipbalm från Forever Living i bagen är lyckan total, det kan jag tacka Elin för!


Som sagt, är man beroende blir man glad för lipbalms, denna + handtvål och lite annat smått och gott skickade Carolina från Oriflame (c.arpoin@hotmail.com). Och handkrämen i smart fick-format kom från Ida på MaryKay (Ida.gunnarsson@outlook.com) och den skall jag stoppa i jackfickan så snart min TBS är slut. Rybrinks sponsrade med handsprit i olika dofter + ansiktsmask och annat härligt och användbart!


Förbrukningsvaror är alltid positivt att få tycker jag, så att Colgate skickade tandkräm, Olivkällan bodylotion (plus annat bra) och Oliver&Eva sponsrade med massageolja samt glidmedel var himla käckt!


En smidig och söt shoppingbag som man kan vika in till en söt figur (i mitt fall en vattenmelon) kom från Lilla Prislappen och Palmolive tyckte vi alla skulle få testa deras Vanilla Body Butter wash! Spännande.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer