Eftersom FFF inte kom så långt i år ..

Vem vinner allsvenskan?
Jag kollar inte så hemskt mycket på fotboll om jag skall vara ärlig, men det är skoj när det är något lag man gillar.
Falkenberg FFF är ju det roligaste att se eftersom det är "mitt" lag. Det är roligt att Falkenberg kommit så långt men när jag bodde i Mark så var det Elfsborg som var laget för mig. Om man måste välja lag alltså :)
Jag tror att Elfsborg faktiskt kan ta hem allt i år och vad jag förstått så har det inte gått så bra för just Falkenberg så då måste jag ju tro på Elfsborg faktiskt! AIK är väl rätt taggade och bra har jag fått för mig? Dem kan vara svåra att slå. Jag minns för många år sen när jag träffade en kille som var stenhårt förälskad i AIK, han gick på ALLA matcherna oavsett i vilken del av landet dem spelades, han skyddade sitt lag och var rätt hård med slagen (han gillade att bråka med andra lag) och han hade tatuerat AIK´s logga/maskot på armen. Om man råkade säga nånting negativt om laget fick man svarta ögat liksom. Läskigt. Så hänförd till ett lag tycker jag är att gå över gränsen, lagom är bäst!
Nivån som jag är på kanske ... HAHAHAHA! Om jag skulle satsa pengar på ONLINE BETTING hade jag nog satsat på AIK eller Elfsborg i dagsläget!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer