Efter en lunch blir det lite sova.

Med tanke på att frukosten blev ganska tidigt (6.15) och jag bara fick i mig lite av en naturdiet-shake (tror jag det är) så började magen kurra redan på tåget hit. Tar jag Herbalife-shake klarar jag mig längre!
Men jag väntade lite och när jag kom till rummet och suttit här ett tag kände jag det mer och mer och tyckte det var dags för lite föda.
Promenerade till receptionen (ligger bortom vårt lilla hus) och frågade efter affär och fick vägbeskrivning till en Pressbyrån. Insåg hur jääävla stort Universitetet är och då gick jag bara på en gata utomhus. Hujeda mig för att plugga här.
Känns lite som att Halmstad Högskola kan slänga sig i väggen :) Köpte med mig en kyckling/fetaost wrap (som var mindre god, åt inte ens upp den då jag fick kväljningar av all gegga som fanns i - t.o.m brödet var geggigt men vad hade jag förväntat mig egentligen!
Köpte även ett kesomellanmål innehållande lite nötter och torkade frukt. Den har jag ätit förut och den är god. Testade Zingos nya Fläder/Citron men tycker den smakar som Fantas citron. Och chokladsugen fanns så köpte en liten chokladbit också som jag strax skall njuta av. Nu känner jag av tröttheten som jag räknade med skulle komma, så funderar klart på att sätta på någon film och sova nån timme. Sen måste jag kika på lite jobb och kolla mitt CV och uppdatera det och lite sånt där.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer