Du vet, i sinom tid så kommer det till oss alla!

🌺 Hejsan 🌺

Jag läser i olika bloggar där kärleken tar slut och man tvingas leva ensam. Jag har också vart med om det som ni vet. Många har tyvärr det, ibland inser man att kärleken inte finns och att det bästa att gå skilda vägar.
Det är dumt att leva tillsammans om man inte trivs på samma sätt som man en gång gjorde, då är det faktiskt smartare att ta det svåra steget och faktiskt gå.

Man vet ändå vad man har men inte vad man får så tryggheten försvinner och det är kanske det som gör att man har svårt att ta klivet ut i det okända.
Been there done that men oj vad känslan efteråt är bra, när man inser att man mår bättre själv.
Jag märkte dock fort att jag hade svårt att leva ensam, jag ville ha en partner.
Men det var underbart att leva ensam, få lära känna sig själv och verkligen försöka förstå vad det egentligen är jag vill.
Till slut förstod jag och det är jag glad över idag. För till slut fann jag det jag sökte.
Kanske för att jag genomgick det jag gjorde och fann mig själv först.

Det är så lätt att säga till andra att tiden läker alla sår och att i sinom tid kommer man hitta kärleken igen och att det då är den rätte man hittar, äntligen.
Jag har också sagt det till mina vänner och bloggkollegor för att jag vet hur det är, jag har som sagt vart där jag också. Jag har hört det från andra och då ville man inte höra något sådant, man var ledsen, men nu i efterhand förstod jag hur rätt dem hade.
Det är därför jag säger det till dem jag bryr mig om för att jag vet att det kommer en tid där allt förändras till det bättre.
Man får bara försöka orka stå ut helt enkelt.
Det är nog dock det svåra.


Man undrar varför man tvingas genomgå det onda, man har svårt att se anledningen som är bra men där bakom allt finns det som gör att valet du gjort är det rätta. Det gäller att försöka se det från ett annat håll även om det är svårt.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 531 visningar

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,
Så bra du skriver.
Kram på dig!
nouw.com/lottashullerombuller
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hehehe! Tack skall du ha =) Kram
nouw.com/frökenrödlök