Du har ett hemligt syskon!

Du måste förstå, det var så komplicerat! Allt är så komplicerat. Men hur kan man låta bli att inte säga nånting? Tänk om mina föräldrar en dag berättar för mig att jag har fler syskon jag inte vetat om på 30 år. Att mina syskon jag vet om bara är halvsyskon. Att min mamma egentligen bara är en styvmamma och att min biologiska mamma bor med en annan familj och tar hand om mitt syskon. Udda men skrämmande tanke.

Tänk om man skulle få en helt ny familj och få reda på detta när man är vuxen. Hur skulle man reagera?
Skulle man hata sina föräldrar som ingenting sagt på alla år? Att man inte fått växa upp och lära känna sitt riktiga syskon, att man alltid gått omkring och trott att dem man bor tillsammans med egentligen inte är ens riktiga syskon. Huh, vilken galen tanke. Jag hoppas verkligen jag slipper gå igenom detta och skall jag vara ärligt tror jag faktiskt inte mina föräldrar skulle kunna utsätta oss för det.
Men det finns ju dem som har det såhär, hur mår dem?

Jag kollar återigen på Skilda Världar och Daniel har precis fått reda på att Sandra är hans syster - tvillingsyster!
Ja, det är ett steg till åt helt fel håll och hade vart ännu mer läskigt, om man hade en tvillingsyster/bror. Än mer läskigt om man fått känslor för varandra. Usch! Inte lätt att behöva gå igenom.

Har du några syskon? Har ni bra kontakt?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer