Drömma kan man alltid =)

Sedan jag och Jimmy flyttade in i denna lägenheten har jag velat inreda altanen med några fina utemöbler.
Vi har just nu ett litet cafebord med stolar men hade vart nice att riktigt kunna möblera med en soffa och ett fint bord med vackra blommor och lite fina ljusstakar. Perfekt när man blir fler än två och kan sitta där och njuta. Kanske inte alltid vill gå ner och sitta i gassande sol varje gång så hade vart fint om man hade haft något fint här uppe. För några år sen funderade vi på att bygga en enkel soffa men det blev aldrig så.
Om jag får drömma hade jag velat ha soffan nedan som jag hittade på TradeMax. Kanske inte vita kuddar men annars är den jättefin. Mina föräldrar har något liknande med mörka kuddar och den är jättefin. Det är som en byggsats eller hur man kan säga, olika sektioner så man kan bygga ihop den lite som man själv vill och det tycker jag är bra. Fall man vill byta håll på den typ. Med en filt hade jag kunnat sitta där i flera timmar med en god bok, en god dricka och bara njuta!

Nackdel med vår altan är att dörren är i mitten av den och på den sidan jag vill ha soffan går dörren åt fel håll så att säga. Men men!!

Har ni några utemöbler?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer