Dreams come true. Perhaps!

Hej alla finingar där ute - det är Måndag igen! Ny vecka på gång. Vad händer för er i veckan?
Själv är min vecka rätt fullspäckad, iallafall början av den.
Nu har jag precis kommit hem från Hylte, sitter och lyssnar på musik och chillar, i eftermiddag skall jag åka och hämta hem syrran och det ser jag fram emot, hon är saknad. Imorgon skall jag till Halmstad på en intervju som jag ser väldigt positivt på. På onsdag blir det åter en sväng till Halmstad för att köra syrran till sjukhuset.
På onsdag eller torsdagkväll kommer K hem till mig. Många svängar till Halmstad blir det, synd man inte kunde ta allt samma dag när man ändå är där, men men. Bor ju inte så långt ifrån så lugnt å köra dit =)

Jag har haft en fin helg som jag inte ville skulle ta slut. Trots smärta i örat och problem med hörseln har jag njutit av min helg. Spenderade lör-mån i Hylte och har lagat mat, kollat film, spelat spel, myst, pratat, skrattat och bara varit. Har vart awesome! Örat är lite bättre men långt ifrån bra. Äter förutom antibiotikan även alvedon och jag tror att den hjälper mig väldigt mycket, smärtan är inte lika påtaglig även om jag känner att det gör ont emellanåt. Jag avvaktar nog till imorgon och blir det inte bättre får jag besöka vårdcentralen för spolning, misstänker att antibiotikan gjort nytta för nån inflammation jag misstänker jag har men har en vaxpropp som stör så vi får se.

SkipBo är roligare! Men alltid bra att visa nya spel för folk som aldrig spelat det innan!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 2 visningar

Gillar