Detta skulle kunna ingå i min dröm!

Inlägg i samarbete med www.capcito.com


Hej!
Många av er som följt mig regelbundet har kunnat läsa mina svar när jag får frågor gällande vad jag har för drömjobb eller dröm. Jag svarar ofta att jag drömmer om att ha en liten butik där jag kan sälja presenter, pyssel och delikatesser. En butik där man kan träffas och mötas, köpa en present till någon som fyller år, fylla på sitt pysselförråd och köpa de där goda tillbehören till fikan, middagen, picknicken, kalaset osv.
Men, det kommer alltid att förbli en dröm! Jag vill ha det så. Att drömma är fint och jag vill fortsätta drömma om detta. En av anledningarna till att jag vill ha det som dröm och inte nå det är att det är så mycket att tänka på. Viktiga dokument, papper och avtal, mycket saker att göra, mycket att ansvara för, och då framförallt att gällande ekonomin.
Om jag hade vågat ta detta steget hade jag kunnat tänka mig att anlita capcito.com som ger företag företagslån.

De vill hjälpa småföretagare med lån då det är många banker som bara vill satsa på redan stora och etablerade företag. När jag hade startat upp hade jag behövt ett startkapital och då hade jag kunnat vända mig till dessa, eller om det skulle hända något oförutsett under tiden och jag snabbt skulle behöva pengar för att täcka en oförutsedd kostnad. Någonting annat Capcito hjälper företag med är löpande kredit - det låter hur bra som helst. Man får en kredit som man kan använda när som helst det behövs och man betalar bara när den används.

Jag är så imponerad över alla som faktiskt vågar ta stegen och testa sig fram i såna här stora saker. Som inte ser allt med oro utan en utmaning! Jag kan göra det i mindre saker, men när det handlar om pengar på detta sättet vet jag inte om jag vågar. Men det är bra att det finns företag som kan hjälpa en i svåra situationer iallafall.

Har du en dröm om att starta eget?
Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Ifall du vill så får du gärna vara med i min tävling som avslutas imorgon. Ha en bra vecka! Kram <3
nouw.com/matildatakkula