Detaljer från vårt hem

Jag har lite nya saker hemma som jag inte visat er ännu. Något kanske jag visat tidigare men lite i ny tappning kan man säga. Jag börjar känna detta mer och mer som ett hem. Även om jag tidigare känt mig hemma här så blir det bara bättre och bättre när det blir ombonat med lite växter, tavlor och möblemang! Här ser ni lite detaljer från vårt hem med andra ord.
Fyndad på mellandagsrean på Indiska!
Bara lampan som skall centreras mer
Senaste tillskottet är detta fina skåpet/skänken som mamma och pappa hade med sig i helgen. De hade köpt nytt och vi fick detta. Perfekt, nu blev köket än mer perfekt och vi fick ännu mer förvaring =)
Nu har vi inte 240cm stor säng längre men 180 är perfekt. Dock blev det väldigt mycket plats runtomkring sängen nu. Vi har rätt stort sovrum och det är tomt som det var innan så där skall jag komma på lite lösningar till bättre möblering! Instrumenten skall dock inte stå där!
Vi har en liiiten divan här hemma. Perfekt när man vill sitt-ligga i soffan, dock är vårt soffbord lite för stort så fotpallen står allt som oftast bredvid soffan, så flyttar vi på bordet när vi använder pallen :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer