Det var väl fan också!

I morse var jag iväg på röntgen på Lassarettet i Ljungby. Tre bilder togs och fem minuter senare fick jag åka hem igen. Då känns det riktigt tråkigt att man har 5 mil enkel väg när det tar så kort tid och man inget annat får veta än att bilderna skickas till läkaren på Vårdcentralen och därifrån kommer jag få svar.
Men vad skall man göra, är glad att dem gav mig en tid och tog bilderna, nu hoppas jag det inte är något allvarligt men samtidigt nånting så jag kan få hjälpa.
Det blir nämligen värre och värre. I tisdags började jag halta, igår blev det värre så jag fick gå hem från jobbet (svårt att städa haltandes) och idag gör det så ont att jag inte riktigt vet vart jag skall ta vägen!
Att ta mig från bilen in till sjukhuset var en pina. Jag lägger ju väldig stor vikt på mitt högra ben iomed att jag inte kan stödja riktigt på det vänstra och då gör det ont i höft och ben också. En ond cirkel liksom.

Nu sitter jag mest och det gör ont ändå. Försöker gå lite emellanåt för att låta foten komma i rörelse men det är inte långa sträckor jag kan gå innan jag måste stanna upp.
Fattar liksom inte vad som är problem?! Enligt läkaren på vårdcentralen kan en gammal skada visa sig flera år senare, vilket för mig låter konstigt. Han tyckte foten var något svullen när jag var där förra fredagen.
Har haft smärta till och från det senaste året men den senaste veckan har det bara blivit värre och värre - vilket är rätt jobbigt!

Skall ringa VC imorgon och försöka få ett svar.
Ett tag efter olyckan i November 2007

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229