Det var ju nånting bra de gjort iallafall.

Godmorgon! Eller kanske borde säga Godförmiddag istället. Vaknade iofs för nästan en timme sen men ändå! Sovmorgon deluxe men inte är jag utvilad för det inte. Jimmy är nere i dojon och målar, eller nej det är han inte, han är och handlar lite och kommer strax hem medan färgen torkar. Blir tydligen en sväng till senare.
Loggade in på min ena bank (den jag har kvar i väntan på att allt med A löser sig) förut och såg 225:- på kontot. Eftersom jag inte använder det kontot förutom till att kolla in vårt gemensamma konto och kunna föra över lånen så har jag ju inga pengar där - men nu fanns det alltså några kronor!
Det är en tillbakabetalning från banken faktiskt. När jag var på mötet i december så föreslog bankmannen att ta bort mitt kontokort eftersom jag inte använder det och således slippa kortavgiften. Gjorde jag det direkt skulle jag slippa betala så jag godkände det. Behöver ju ändå inte det!

När jag skulle betala in på lånet såg jag att pengarna inte räckte och att de då hade dragit för avgiften. Arg som ett bi på att han lurat mig skickar jag iväg ett mail ifrån min sida - gissa vem som svarade? Min bankman.
Eftersom jag skickar ifrån min sida så blir det ju till kundtjänst där alla bankmän kan besvara men just nu satt tydligen han där - eller så skickades väl det mailet vidare till honom eftersom jag hade angett hans namn i mailet. Men skit samma - han skrev att pengarna skulle betalas tillbaka men jag trodde inte på honom!
Nu ser jag att nånting bra kunde de i allafall göra! Så nu har jag precis fört över de till min andra bank där jag har lönekonto och kort! Alla pengar är bra. Nu skall jag köpa ramar! HEHE!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer